Traileren a Kingdom Hearts III minijátékai

  • Írta: szlav
  • 2018. április 16.
  • Videó
Link másolása
Sora nem unatkozik majd egy percet sem. A Classic Kingdom segítségével a Kingdom Hearts III főszereplője előcsaphatja a kis kézikonzolját, amin egy halom Disney-karakterekkel fűszerezett minijátékot játszhatunk majd.

Nem rég ért véget a Square Enix Kingdom Hearts Union X találkozója, ahol levetítettek egy új trailert a harmadik rész kapcsán. Az előzetesen a "Classic Kingdom" játékmód van a középpontban, amely gyakorlatilag egy rakás minigame-et takar. Soránál mindig lesz egy kis LCD-s konzol, rajta pedig egy halom játék, amiket a klasszikus Disney-rajzfilmek inspiráltak.

A videón olyan címeket láthatunk, mint a "The Karnival Kid", a "The Barnyard Battle", a "Giantland" és a "Musical Farmer" - egytől egyig régi, fekete-fehér mesék, melyekben Miki egér és társaié a főszerep.

Habár a megjelenés pontos dátumáról még nem tudunk nyilatkozni, azt már tudjuk, hogy a Kingdom Hearts III várhatóan idén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
kastorhun
Ezek a minijátékok pont olyanok mint a Tiger játékok, ugyan olyan grafika, rajzolt háttér, ugyan úgy nincsenek animációk, és ugyan annyira fülsértő hangok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...