Júniusra csúszik a Warhammer 40.000: Inquisitor

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Csúszás
Link másolása
Sajnos mégsem jelenik meg a magyar Neocore Games akció-szerepjátéka május elején, ugyanis bajok vannak a konzolos változatokkal. Így a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr csak júniusban veszi be a boltokat.

Az eredeti tervek szerint a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr május 8-án futott volna be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám a Neocore sajnos nem tudja tartani a dátumot. A fejlesztők bejelentették, hogy a sci-fi akció-RPG csak június 5-én landol a boltokban.

Míg a PC-s verzióval nincsenek gondok, a konzolos változatoknál váratlan technikai problémák léptek fel. Mivel a játék egyszerre jelenik meg mindhárom platformon, így számítógépeken hiába fut jól az Inquisitor, meg kell várnunk, míg PS4-en és Xbox One-on is orvosolják a hibákat.

A készítők elismerik, hogy "némileg túlbecsülték" a háromplatformos fejlesztési képességüket, nyilvánvaló, hogy extra időre van szükségük, hogy "igazán nagyszerű élményt" nyújtson az anyag.

A Neocore ironikusan azt ígérte, hogy most heti 90 órát fognak azon dolgozni, hogy június 5-re minden klappoljon! A játék Early Access-változata már elérhető, ezt mi is kipróbáltuk.

8.
8.
shatterhand
#6: A jatek maga jo.lehet,de mint w40k nem jon at sehogy. A tablas jateknal atjon pl. Vagy a Space marine. Az visszaadta a nagy henteles, brutalis kivegzest az ork hadaknal. Nulla fedezekharc mert egy urgardista nem bujkal. Tudom ez inkvizitor,de itt semmi nem mozgat ami w40k. Leiras alapjan tetszik,csak a gameplay. Zombis jateknal,diablonal tetszett,itt nem.
7.
7.
sasncore
#6: Ne haragudj, sokan ismerik a WH világát, elég nagy az irodalom, és készlet is hozzá. Meglátjuk mennyire lesz kidolgozott, változatos, történet orientált. Nem egy átrajzolt, ismétlődő küldetés halmaz. Nagyot ígértek, nagyok az elvárások.
6.
6.
Jönnek a nagy megmondások úgy, hogy ki se próbáltátok, ez egy tisztességes ARPG, teljes sztorival utána meg ezernyi küldetéssel, összevissza bolygókon át, nagyon is minőségi cucc lesz!
5.
5.
kastorhun
A Van Helsinget nagyon szeretem, de ez nem tűnik túl jónak.
4.
4.
shatterhand
Nekem ku.vanagy katyvasz amit latok. Mar ha latok vmit kizbe. Space marine daraloja, harcrendszere ezerszer jobb volt. Menne a ps3-om vagy lenne a storeban tolnam ezerrel ma is.
3.
3.
Ooorky
Ez is egy C kategóriás Warhammer játék lesz, amiből rengeteg van mostanában...
2.
2.
Perseus84
#1: En is igy vagyok vele valahogy. Remeljuk pozitivan csalodunk
1.
1.
latis666
Imádom a Warhammert szurkolok a fejlesztőknek de őszintén szólva ez nem úgy néz ki mint ami nagy siker lesz majd. De hátha...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...