Júniusra csúszik a Warhammer 40.000: Inquisitor

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 20.
  • Csúszás
Sajnos mégsem jelenik meg a magyar Neocore Games akció-szerepjátéka május elején, ugyanis bajok vannak a konzolos változatokkal. Így a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr csak júniusban veszi be a boltokat.

Az eredeti tervek szerint a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr május 8-án futott volna be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám a Neocore sajnos nem tudja tartani a dátumot. A fejlesztők bejelentették, hogy a sci-fi akció-RPG csak június 5-én landol a boltokban.

Míg a PC-s verzióval nincsenek gondok, a konzolos változatoknál váratlan technikai problémák léptek fel. Mivel a játék egyszerre jelenik meg mindhárom platformon, így számítógépeken hiába fut jól az Inquisitor, meg kell várnunk, míg PS4-en és Xbox One-on is orvosolják a hibákat.

A készítők elismerik, hogy "némileg túlbecsülték" a háromplatformos fejlesztési képességüket, nyilvánvaló, hogy extra időre van szükségük, hogy "igazán nagyszerű élményt" nyújtson az anyag.

A Neocore ironikusan azt ígérte, hogy most heti 90 órát fognak azon dolgozni, hogy június 5-re minden klappoljon! A játék Early Access-változata már elérhető, ezt mi is kipróbáltuk.

8.
shatterhand
#6: A jatek maga jo.lehet,de mint w40k nem jon at sehogy. A tablas jateknal atjon pl. Vagy a Space marine. Az visszaadta a nagy henteles, brutalis kivegzest az ork hadaknal. Nulla fedezekharc mert egy urgardista nem bujkal. Tudom ez inkvizitor,de itt semmi nem mozgat ami w40k. Leiras alapjan tetszik,csak a gameplay. Zombis jateknal,diablonal tetszett,itt nem.
7.
sasncore
#6: Ne haragudj, sokan ismerik a WH világát, elég nagy az irodalom, és készlet is hozzá. Meglátjuk mennyire lesz kidolgozott, változatos, történet orientált. Nem egy átrajzolt, ismétlődő küldetés halmaz. Nagyot ígértek, nagyok az elvárások.
6.
grindcore
Jönnek a nagy megmondások úgy, hogy ki se próbáltátok, ez egy tisztességes ARPG, teljes sztorival utána meg ezernyi küldetéssel, összevissza bolygókon át, nagyon is minőségi cucc lesz!
5.
kastorhun
A Van Helsinget nagyon szeretem, de ez nem tűnik túl jónak.
4.
shatterhand
Nekem ku.vanagy katyvasz amit latok. Mar ha latok vmit kizbe. Space marine daraloja, harcrendszere ezerszer jobb volt. Menne a ps3-om vagy lenne a storeban tolnam ezerrel ma is.
3.
Ooorky
Ez is egy C kategóriás Warhammer játék lesz, amiből rengeteg van mostanában...
2.
Perseus84
#1: En is igy vagyok vele valahogy. Remeljuk pozitivan csalodunk
1.
latis666
Imádom a Warhammert szurkolok a fejlesztőknek de őszintén szólva ez nem úgy néz ki mint ami nagy siker lesz majd. De hátha...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...