CS:GO - ismét játszható kompetitíven a Dust II

  • Írta: szlav
  • 2018. április 22.
  • Hír
Link másolása
A tavaly októberi rework után ismét a Competitive Map Pool része lesz a Counter-Strike_történelem talán legismertebb térképe, a de_dust2. Emiatt a játékosok határozatlan ideig búcsút mondhatnak a Cobblestone-nak.

Nem az igazi a Counter-Strike a Dust II nélkül. 2017 októberében kapott jókora vérfrissítést a Global Offensive közkedvelt pályája, s azóta is több apróbb változtatáson esett át. A Valve végre úgy döntött, hogy elégedettek a térkép jelenlegi mivoltával, így az most ismét játszhatóvá vált Competitive módban is.

Az ilyen módon játszható pályák listája persze kötött, így a játékosoknak búcsút kell mondaniuk egy másik mapnak, hogy helyet szorítsanak a Dust II számára. Az illetékesek úgy döntöttek, hogy a Cobblestone-t nyugdíjazzák egy időre, így akik a de_cbble falai közt akarnak megküzdeni, azok kénytelen lesznek azt egy Custom Match formájában megtenni.

A profik közül sokan örülnek a klasszikus pálya visszatértének - a FaZe-nél játszó GuardiaN és a Cloud9-t erősítő tarik is boldogan írt a hírről Twitteren. Nektek hiányzott már a jó öreg Dust II, vagy jobban csíptétek a Cobblestone-t?

4.
4.
markoci555
#2: így van amit írtam, most csekkoltam le, az egész cikk egy orbitális nagy baromság és az írója vagy beküldője láthatóan nem játszik a csgo-val

dust 2 eddig is volt és van, cobble eddig is volt és van
3.
3.
Extol
Épp most jutott eszembe hogy semmihez nincs kedvem megyek CSzni egy kicsit, kedvencem a DUST 2
2.
2.
markoci555
elég hülye cím, mivel eddig is lehetett és a gondolom a cobble-t is lehet, nem változik semmi egy átlag játékos számára, az más kérdés hogy a bajnokságokon mit lehet mit nem, de akkor azt kéne címnek adni, nem pedig magát a "competitive" játékmódot...

röhej az egész egyébként is, persze érett már hogy "visszakerüljön" hivatalosan, de az egész "mini-update" arra volt csak jó, hogy ne szimplán a szerver crash javítás legyen feltüntetve, mert iszonyat szégyen hogy ilyet megengedhetnek napokig
1.
1.
strike19
Nekem inkább a régi CS GO hiányzik.
Ma már csak CS GO Betá-ba lehet látni.
Sokkal másabb volt megjelenéskor ez a játék sokkal sötétebb pálya tónusok, Fegyverhangok is jobban tetszettek és nem voltak fegyver skinek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...