Készül a Hitman: Sniper Assassin

  • Írta: szlav
  • 2018. április 29.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a 47-es ügynök ismét mesterlövész-puskával a kézben tér vissza a képernyőkre. Két korhatár-besorolással foglalkozó weboldalon is feltűnt a Sniper Assassin alcímmel ellátott játék.

Egyszerre két forrásból szivárgott ki a Hitman: Sniper Assassin címe. Egy koreai, valamint egy ausztrál korhatár-besorolást végző oldalon is feltűnt az IO Interactive következő játéka, amely ha minden igaz, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, illetve PC-re készül.

A cím könnyen ismerős lehet, hiszen korábban játszhattunk már a Hitman: Sniperrel mobilon, aminek az alapötletét még az Absolution előtt megjelent Hitman: Sniper Challenge szolgáltatta. Azt még nem tudni, hogy egy hasonló "demójáték" lesz-e a Sniper Assassin, vagy hogy egy teljes értékű címről van szó.

Mi egyébként nem lennénk nagyon meglepve, ha az utóbbi igazolódna be, hiszen a korábbi orvlövészes játékok elég sikeresek lettek. A biztos válaszra egyelőre még várnunk kell, hiszen hivatalos bejelentés még sehol nem esett a Sniper Assassinról.

2.
2.
GAMEROD
Ez csak rövid töltelék cím lesz gondolom, mint az előző sniperesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...