Összejött a pénz a The Good Life-ra

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 5.
  • Biznisz
Link másolása
Második nekifutásra csak összejött a pénz Hidetaka “Swery” Suehiro új játékára. A rejtélyes városban megannyi titok vár leleplezésre, a macskává vagy kutyává változó polgárok csak a kezdetet jelentik! Most egy sztoritrailert nézhettek meg.

Miután elhasalt a The Good Life tavalyi Fig-kampánya, Hidetaka “Swery” Suehiro csapata már átgondoltabb célokkal ugrott neki a tavaszi kickstarteres gyűjtésnek. A hajrában végül elérte a célját a The Good Life, sőt túl is szárnyalta azt! A kért 60 millió japán jen helyett kicsivel több, mint 80 millió jen jött össze.

Hősnőnk, Naomi egy pénzügyi gondokkal küzdő New York-i fotós, aki egy békés angol faluban kezd új életet, de megdöbbenve tapasztalja, hogy az itteni polgárok éjszakánként kutyává vagy macskává alakulnak. A lány "bizarr és titokzatos dolgokkal" szembesül, sőt a legújabb sztoritrailer szerint még egy gyilkossági ügyet is meg kell oldania.

A The Good Life nyitott világgal és napszak-váltakozással operál, de a megjelenése sajnos még távoli: 2019-ben érkezik PC-re és PS4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...