Ilyen egy szimpla küldetés a Star Citizenben

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 5.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából most belenézhetünk a Star Citizen legfrissebb verziójába. Bár a küldetés nem a legizgalmasabb, a látvány teljesen rendben van. Ez a minimum egy olyan játéktól, amire eddig 184 millió dollárt dobtak össze.

A Star Citizen jelenleg a 3.1.0-s alfaverziónál jár, 2018 második negyedévében várható a 3.2.0-s változat, amely komoly framerate-növekedéssel kecsegtet, és a netkód is stabilabb lesz. Az IGN ránézett az aktuális változatra, és bemutatott egy küldetést belőle.

Nem annyira izgalmas, amit látunk - lényegében leszállunk egy planétán és felkapunk egy dobozt -, ám a látvány már most lehengerlő.

A Cloud Imperium csapata emellett bejelentette, hogy már 184 millió dollárnál jár az adománygyűjtés. Az alábbi videóban bemutatkozik a Lockheed C-130 Hercules teherűrhajó.

És mit hoz a jövő? A 3.3.0-s alfa a harmadik negyedévben várható. A fejlesztők három havonta jelentkeznek új verzióval, de messze még a bétaváltozat - a végleges buildről már nem is beszélve!

78.
78.
delphijos
Mondjuk az is benne van a pakliban hogy:

1. Az mitől jobb hogy a "seggeszki trollkodás" HELYETT a fele komment arról szól hogy miért nem dobják ki.

2. Seggeszki nélkül is van gazdagon vita / szemlyéskedés / platform "háború".
74.
74.
Chrysh
#73: Nem ide ment ez a komment
60.
60.
almaspite
#59: Ilyenek az emberek.
59.
59.
Yanez
#58: Most akkor linkeld légyszi, hol voltam elfogult a PS irányába. Vagy csak te is trollkodsz, mint seggeszki?

Az a baj emberek, hogy itt nem egy, hanem egyszerre TÖBB seggeszki van jelen, így ha bannolunk, nem egy személy fog repülni.

Lehet itt a csillagokat is lehazudni az égről, de nagyon kevesen néznek itt magukba. A legtöbben már rég leköröztétek seggeszkit, ha mással nem is, hát a személyeskedéssel, troll etetéssel és szardobálással biztosan. Főleg az a szánalmas, ahogyan egymás torkának ugorsztok, amint valaki negatív dolgokat ír egy videójátékra vagy annak platformjára!

Ezután csak arra kérlek benneteket, hogy ne csak más szemében lássuk azt a szálkát, és arra, hogy tartsunk össze, ne pedig egymást gyalázzuk holmi tárgyak miatt! Köszönöm!
45.
45.
Stranger
Vegyen mindenki mindent azt' le van szarva. Csak ezek a bugyuta kommentek, hogy "a pc már elavult" meg a "konzol a szegínyeknek van" mindenkiből előhozza a fanboy módot (belőlem is)... Tönkre lett téve a komment szekció az utóbbi időkben, észrevehetően kevesebben írnak már sajnos.
44.
44.
Akinek van pénze, az egyfelől nem fogja kihagyni a lehetőséget, hogy a legtöbb játékot teljes pompájukban élvezze, tehát valóban PC-t vesz. Másfelől nem fogja egy erős PC-re sem lekorlátozni magát, ugyanúgy ott lesz az asztalon a konzol az ex címeknek.
38.
38.
Yanez
#36: Milyen feszkó ember? Én csak egy fucking logic kommentre reagáltam. A feszkó az, amit egy műanyag védelme miatt csináltok.
36.
36.
frankdelgado
#33: Na ahol a modi a fő feszkócsinàló, ott nincs is nagyon miről beszélni. Tudjuk, h csak a ps4 meg az exklúzívok vannak és kész. Legyen az oldal neve gamekapocs ps4 exklúziv topik és akkor helyrekerülnek a dolgok.
Egyébként ez egy px EXKLÚZIV jàték lesz nemde????
35.
35.
zsocc-nrg
#33: kimoderált üzenet
34.
34.
Chrysh
#33: Tényleg szép az, hogy itt vicceskedsz a helyzeten és várod, hogy megint egy hét múlva kapcsoljatok, hogy ki kéne dobni ezt a gyereket. Fantasztikusan vicces!
33.
33.
Yanez
#31: Na szép! Tehát a pc gaming az elit osztály része, a konzol meg a pénzteleneké? Meg is van seggeszki pc-s változata! :D
32.
32.
KőbányaKispest
#31: "4k 60fps-es" "mert én exkluzív"

Ezeken túl kéne lépni már. Kibaszott unalmas.
30.
30.
Ooorky
#29: Na igen, elég szánalmas szegény. Tipikus 10 éves gyerek szintjén van akinek mobilja sincs, de egész nap azon veszekszik, hogy Apple vagy Android...
29.
29.
almaspite
#25: Ne foglalkoztok vele. Seggeszkinek nem fogtok tudni megmagyarázni semmit, felesleges időkidobás vele foglalkozni.

Én mostanában kezdek rájönni arra, hogy nagyon sajnálom ezt az embert, inkább munkára vagy barátnőre,tanulásra fordítanám ezt a sok felesleges energiát, mint hogy mindenkit üssek fent egy közösségi oldalon. Ugyan azzal a támadó állással, x kidobás után ugyan azzal a stratégiával gyilkolni fent az embereket. Na mindenkinek mást jelent a szeretet és a hasznos tevékenység.
19.
19.
almaspite
#18: Vagy frozen vagy ki a franc, mind egy Seggeszki.
18.
18.
almaspite
#15: Bocsi közbe esett le... Most néztem meg, hogy frost újra akcióba. Köszi hogy szóltál.
16.
16.
almaspite
#12: Még valami, hogy vannak cheaterek pc-n? Az inkább a fejlesztők hibája, mint a számítógépeké. Játszottam olyan only játékkal pc-n amibe huzamosabb idő alatt egyetlen egy sanyikával se találkoztam. Másikba meg hemzsegtek. A konzolon is vannak, de mivel nem olyan egyszerű ezért az emberek huzamosabb része alapból képtelen rá. Szóval az egyik játékba megtudták oldani a másikba nem. Vajon kinek a hibája lesz ez?
15.
15.
Chrysh
#12: Fel se fogja, hogy a konzolos játékok fejlesztéséhez pc kell, felesleges.
14.
14.
Chrysh
Mellesleg szeretném tudni, hogy ilyenkor melyik adminnal jelezhetem ha csipőből tudom, hogy seggeszki jött vissza????????
6.
6.
antiqwiz
Ha van fél milliós PC és még fél milliót a játékra költöttél, akkor talán élvezheted a bétát pár év múlva! Viszont én szurkolok, hogy siker legyen, mivel engem már sikerült átverniük! Inkább másra költsétek a pénzeteket!
5.
5.
KopyAti
El fogják kapkodni a fejlesztést!
4.
4.
Juha
#1: Szerintem nálad is úgy lehet, mint sokan másoknál, hogy kezdetben eszméletlen várakozás követte a bejelentést, de ez mára ellaposodott kissé. Nálam szintúgy. Ezért én már csak akkor fogok nagyobb figyelmet szentelni a játéknak, ha már nagyon közel a megjelenés, és akkor sem biztos az első napos vétel.
3.
3.
Rakottkrumpli
#1: Amikor szarok egy játékra, akkor nem követem nyomon, nem foglalkozok vele, nem kattintok a hírekre és nem is kommentelek alájuk. (mondjuk úgy nehéz is, ha nem kattintok rá) Szóval hazudsz! ;) :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...