Superman-játékon dolgozik a Rocksteady csapata?

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 7.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, Batman után egy újabb szuperhős kapja meg az őt megillető rivaldafényt egy nyitott világú akciójátékban. Kiszivárogtak az első részletek a Rocksteady Superman-játékáról, ami hivatalosan még az E3 előtt bemutatkozhat.

A 2015-ös Batman: Arkham Knight után a rajongók bizonyára már epekedve várják a Rocksteady legújabb játékát. Már korábban is pletykáltak arról, hogy a DC egy másik szuperhősére, Supermanre fókuszál a fejlesztők következő projektje.

Most a 4chan oldalára került fel néhány kiszivárgott részlet - nemcsak a Superman-játékról, hanem egy multiplayerre kihegyezett Justice League-anyagról is. A szivárogtató személyét nem tudjuk igazolni, csak reménykedhetünk benne, hogy tényleg egy anonim fejlesztőről van szó.

Ezek szerint a Superman-játékot az Unreal Engine 4 hajtja majd, és a nyitott világú Metropolis állítólag háromszor nagyobb lesz az Arkham Knight Gotham Cityjénél, és sokkal több épület lesz rajta, amiket félig elpusztíthatunk. Clark Kenttel nem lehet játszani, csak magával Supermannel. A főgonosz Brainac lesz, és bár a játék elején Superman még nem olyan erős, később fejleszthetjük a képességeit.

A harcrendszerbe integrálják a repülést is, hasonlóan a Dragon Ball-játékokhoz. Az anyag az Arkhamverse-en belül játszódik, tömve lesz easter eggekkel a Superman-lore-ral kapcsolatban, és a Batman: Arkham-frencsájzra is kikacsintanak.

A játékon a Rocksteady és a Warner Montreal közösen dolgozik, és a leleplezésre még a júniusi E3 előtt sor kerülhet. Azonban az első gameplay jelenetekkel csak az expón találkozhatunk.

Tekintettel arra, hogy a hírek valódiságát nem tudjuk igazolni, ne vegyétek készpénznek az itt leírtakat!

6.
6.
kastorhun
#5: Hát lehet hogy a Rocksteady végül belerakja, mivel számára csak a bossok lehetnek ellenfelek.
5.
5.
almaspite
#4: https://goo.gl/rk85bU
:)
4.
4.
kastorhun
Ennek nem örülök.
Bár magát Supermant nem igazán ismerem, de számára ki lehetne egyáltalán ellefenfél?
3.
3.
Rakottkrumpli
#2: Ha a készítők sem ismerik superman világát és ők is ennyi képzelőerővel rendelkeznek, akkor nyilván így lesz...
2.
2.
Perseus84
Supermannek csak a kryptonit az egyetlen ellensege. Mar latom h az egesz varos azzal lesz bevonva :)
1.
1.
Macifasz
Jól hangzik, remélem nem kamu. És ha nem kamu, akkor azt is remélem, hogy meggondolják magukat azzal kapcsolatban, hogy ne lehessen Clark Kenttel is nyomulni. Legalább annyira jó lenne őt is irányítani, mint amennyire Brucet is tudtuk az Arkham Knightban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...