Hunt: Showdown - új tartalommal bővül a játék

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 13.
  • Letöltés
Link másolása
Végre megkapja az első nagyobb javítását a Hunt: Showdown. A Crytek idén február óta korai hozzáférésű státuszban elérhető kooperatív túlélőjátékába többek közt új fegyverek és átdolgozott helyszínek érkeznek.

A patch nem titkolt célja, hogy véget vessen a játék dinamikáját megakasztó állandó bujkálásnak. Ugyan a Crytek fejlesztői nem szeretnék teljes mértékben száműzni a lassabb játékmenetet eredményező kempelést, ám úgy kívánják megváltoztatni a játék mechanizmusát, hogy ne ez legyen az egyetlen életképes stratégia a győzelemhez. Ennek érdekében a készítők a térkép számos területét teljes mértékben átalakították, illetve nagyobb, egyúttal ösztönzőbb jutalmat ígérnek a boss-szörnyek legyőzésért.

A javítás azonban ennél jóval több mindent tartalmaz. Rengeteg vadonatúj fegyver, illetve 12 új „Hunter Trait” lesz elérhető a frissítés telepítése után a játékosoknak. Emellett átalakítják a legtöbb fegyver működését; például megemelik többek közt a már korábban is elérhető Winfield puskák, illetve a Nagant M1895 pisztoly sebzését.

A játékmeneti változásokon túl is érkeznek apróbb javítások, melyek célja a Hunt: Showdown zökkenőmentesebb futtatása. Sőt, a korábbi javítások technikai problémáinak kompenzációjaként minden játékos 4 ezer dollárt kap játékon belül elköthető pénz gyanánt. A frissítés teljes leírása az alábbi linkről érhető el.

1.
1.
crytek
Tegyenek bele single player kampányt hátha valaki venni is fogja :) Poor crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...