Júliusban kooperatív módot kap a No Man's Sky

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
Két hónap múlva érkezik a No Man's Sky következő nagyobb frissítése, a NEXT. A fejlesztők egy régóta várt funkcióval lepik meg a játékosokat: közeleg a teljes értékű online kooperatív mód. Párosan szép az élet a galaxisban!

Tegnap az Inside Xbox livestreamjében a Hello Games fejese, Sean Murray megerősítette, hogy a No Man's Sky júliusban esedékes NEXT frissítésével a kooperatív multiplayer is élesedik. Orbokként már eddig is láthattunk más játékosokat a No Man's Sky világában, de ez lesz az első alkalom, hogy együttműködhetünk velük.

A barátainkkal csapatba verődve bázisokat építhetünk, felfedezhetjük a bolygókat és űrcsatákat is vívhatunk egymást támogatva. Murray nem említette, hogy a játékosok avatárjai miként festenek majd.

A frissítés július 24-én érkezik, tehát ugyanazon a napon, amikor az Xbox One-os verzió a boltokba kerül.

5.
5.
Extol
Nem sok értelmét látom a koopkodásnak, akkora csaták nincsenek hogy problémát okozzon túljutni rajtuk. Párban bányászunk? Na mind 1
4.
4.
Adamknight
#3: Szerintem pont ide illik az az angol mondás, hogy "Too little too late."
3.
3.
Juha
Előbb-utóbb teljesítik annak egy részét, amit ígértek. Nem nagy gond ez, csak ez még mindig Early Acces státusz, holott már rég megjelent hivatalosan. Nagy úr a pénz.
2.
2.
Necreon
#1: Megosztoznak majd a 30 fps-en, két játékosnak 15-15 :D.
1.
1.
Matt8888
Sok bug mellett vajon ez fog rajta segíteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...