Aranylemezre került a Vampyr

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 19.
  • Hír
Link másolása
A Dontnod csapata feszülettel, szentelt vízzel és kihegyezett fakaróval dekorált Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy a Vampyr munkálatai befejeződtek. Az éjszaka lényei megállíthatatlanul lecsaphatnak június 5-én.

Jonathan Reid orvost egy nem várt csapás éri 1918-ban Londonban. Egy titokzatos alak vámpírrá tette, így azok véréből kell táplálkoznia, akik gyógyítására felesküdött. Az első világháborút után javában tombol a spanyolnátha, így elkel a segítség, ám a férfi emellett belecsöppen London éjszakai lényeinek csatározásába is.

Áldozat pedig bármelyik halandóból lehet, így folyton komoly morális dilemma elé állítják a játékost. Bizonyos polgárok megölése kihat az adott hely ökoszisztémájára - ha túl sok vért ontunk, az adott negyed visszafordíthatatlanul összeomolhat.

A Dontnod a Twitteren jelentette be, hogy a Vampyr aranylemezre került, az első kópiákat már le is gyártották. A játék június 5-én fut be PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

77.
77.
#76: Én is inkább a belepörgetést szoktam választani, olykor-olykor 1-1 részt megnézem 10-15 perces hosszban is, de én is inkább azt vallom, hogy a lehető legtöbbe tartogassam a végső játékra-ez máskor is jellemező.

Én csak a Remember Me-vel nyomtam, nekem nagyon megtetszett, hogy Párizsból, ami annyiszor látott helyszín képesek voltak valami teljesen egyedit kihozni.
Ezt figyelem most is, remélem London tele lesz meglepetésekkel.

Én is a harcrendszert jegyeztem meg, történetben is hasonló dolgokat várok, ezért várok meg 1-2 tesztet, mert nem tudom még miképp alakul e, milyen mértékben befolyásolják a cselekedetek a játékmenetet, a környezetet.

Már párszor beszívtuk ilyesmivel, anno nekem az Infamous formája viszont bejött, szerintem abban a játékban azt egész király módon oldották meg.
De persze az már régen volt, azóta sok ilyen próbálkozás elbukott.

Én is bízom bennük, már csak pár hét XD
76.
76.
Macifasz
#74: Sorry mindenkitől, nem ez volt a célom a visszakérdezéssel nála. :-) És beszéljünk. Túllendülve azon, hogy csípem a Dontnod első két játékát is, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki ebből a témából. Próbálom kerülni a hosszabb gameplay jeleneteket, ha bele is nézek, inkább csak bele-bele pörgetve, de amit látok, az tetszik. Maga a játékmenet nem tartalmaz sok újdonságot, de ez talán nem is baj. A harcrendszer tetszik, a képességeink között lesz pár brutális, a hangulat pedig zseniális egyelőre. A sztorira leszek nagyon kíváncsi és erre a "jó vámpír, rossz vámpír" részre. Ugye többször hangsúlyozták, hogy lehetünk vérengző fenevadak, aki prédát csinál London utcáiból, vagy lehetünk megfontolt, segítőkész, "csak ha tényleg az utolsó megoldás a vérszívás tesszük meg" vámpírok is. Remélem ezek tényleg kifognak hatni az egész sztorira, és nem csak amolyan Telltale féle "minden döntésünk számít, kihatással lesznek a történet menetére" ígéretek lesznek. Bízom a srácokban és reménykedem, hogy a harmadik alkalommal is elégedett leszek velük a stáblista alatt. :-)
74.
74.
Köszönet a moderátoroknak.
Most talán beszélhetünk a játékról is végre XD
69.
69.
#68: Úgy néz ki XD
Komolyan gondolkodom, hogy megadjam e neki.
68.
68.
Macifasz
Most komolyan odáig fajult a szerintem tök ártalmatlan nézeteltérésünk cod40-el, hogy telefonszám meg verekedés? :-D Ne már. :-/
54.
54.
https://youtu.be/OkDjdjm8cVc?t=477

Azért erre a Londonra érdemes vetni egy pillantást, valóban olyan mintha egy Dickens-i világot tudtak volna lemodellezni.
53.
53.
Ez a játék engem is érdekel.
A Remember Me nekem is bejött, roppant hangulatus gamma, a hibái ellenére is.

De egy tesztet azért megvárok, mert érdekel mégis mennyire szabadon bejárható valóban a terep, milyenek a pályák, meg úgy ámblokk az egész világa.
Amit mutattak róla az megfogott, főleg a harcrendszer, de úgy egészében véve még mindig nincs elképzelésem, hogyan is fog ez összeállni s története miképp alakul majd.
52.
52.
Darksiders84
Szerintem Cod40 ismét rápörgött a hétvégi itókája mellett a témára amibe elég hosszasan belefolyt mint láthatjuk egymásra hangolodtak rendesen.
51.
51.
megaone6
Legalább a játékkal kapcsolatban menne a vita, de a hozzászólások fele csak személyeskedésről szól, másról nem. :D GK, én így szeretlek!
1.
1.
Macifasz
Király. Mind a Remember Me-t mind a Life is Strange első évadát imádom, így alap, hogy első napos vétel lesz a Vampyr is. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...