Mirage: Arcane Warfare - ennyi volt

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 25.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem keltette fel eléggé a játékosok figyelmét a Mirage: Arcane Warfare. A készítők bejelentették, hogy ezek után az Európai Unió új adatvédelmi törvényének (GDPR) nem tudnak eleget tenni, így a játék eltűnik a boltokból.

A Torn Banner Studios egy szűkszavú közleményben jelentette be, hogy a Mirage: Arcane Warfare-t eltávolítják a Steam és más digitális boltok kínálatából, mivel a készítők nem tudnak eleget tenni az Európai Unió új adatvédelmi törvényében foglalt kritériumoknak.

A General Data Protection Regulation (GDPR) - két év türelmi idő után - május 25-én lépett életbe, ám a játék hivatalos szerverei még május 31-ig üzemelnek. A meglévő játékosok még ez után is indíthatnak nyilvános vagy privát szervereket, de a fejlesztői támogatás véget ér.

A készítők hiába is próbálták, nem tudták tovább életben tartani a perzsa mitológiára épülő multiplayer címet. Egy éve került boltokba a cím, ám a játékosok érdeklődése a kezdetektől fogva elég silány volt. Pedig tavaly szeptemberben még ingyen is kínálták a produktumot.

A Mirage: Arcane Warfare érdekes koncepcióra épült: az Ezeregy éjszakai meséit idéző környezetben mágiával és közelharccal törhettünk borsot az ellenfelek orra alá.

2.
2.
AbsurdShark
Mostanáig még csak nem is hallottam erről a játékról. Nem lehetett valami nagy hírverés a megjelenése körül sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...