Ne várjunk az xboxos Halo: Fireteam Ravenre!

  • Írta: szlav
  • 2018. május 28.
  • Hír
Link másolása
A 343 Industries legújabb Halo-játéka a jelek szerint csupán játéktermi gépeken lesz elérhető. Számtalan on-rail shooter kapott már sikeres konzolportot, de a Fireteam Raven sajnos nem fog ezek közé tartozni.

Korábban már megemlékeztünk a legújabb Halóról, amely a szériától nem megszokott módon ezúttal a játéktermekben mutatkozik be. A játékgép négy jókora mordállyal van ellátva, így három barátunkkal együtt ölthetünk ODST-sisakot. Az előzetes alapján elég ígéretesnek tűnő játék azonban a legújabb hírek szerint csak és kizárólag az árkádkabinetekben érhető majd el.

Nem ez lenne az első eset, hogy egy sikeres fénypisztolyos shooter konzolon, esetleg PC-n is megjelenjen, gondoljunk csak a House of the Dead- vagy a Time Crisis-sorozatokra. A Halo Waypoint heti blogjában fel is merült a portolás kérdése, amelyet sajnos nemleges válasz követett:

"A Halo: Fireteam Raven egy egyedülálló élményt nyújtó árkádjáték, amely egy hatalmas 130 hüvelykes 4K-képernyővel és négy darab lőtoronnyal érkezik. A Raw Thrills és a Play Mechanix csapata egy olyan gépet építettek, amely kiválóan illik bármely árkádterembe vagy szórakoztató központba. Ebből adódóan jelenleg nem tervezzük a játékot Xbox, vagy más platformon kiadni."


4.
4.
Codehook1337
VIRTUAL COP 2 LEGJOBB VOLT :Ddd
1.
1.
shatterhand
Micronál tudják,hogy húzzák fel az ember agyát.
-jön egy brutál halo!!
-váoo király!!!
-mindenki kész?...egyedülálló játéktermi játék lesz!!!!
-...hogy mi?
-fantasztiku....
-jó,de jön X-re is ugye?
-..? Ez hogy jön ide? Mi a maximumra törekszünk, intenzív élmé...
-kinemsz@rja le?? Boxra jön???
-nem
-kabbbe. Ennyi hülye gyökeret a cégnél. És akkor mi jön?
-state of decay folytatása! Na ugye:) Tudunk mi jókat is mondani.
-ba...meg. Hol egy playstation vagy nintendo inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...