Bemutatkozott a Team Sonic Racing

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Véget értek a találgatások, és igaznak bizonyultak a pletykák: új kartjátékon dolgozik a Sega és a Sumo Digital, ahol a Sonic-univerzum közkedvelt karakterei csapnak majd össze.

A párostól már kaptunk két hasonszőrű - és nem mellesleg kifejezetten szórakoztató - versenyjátékot, igaz, azokkal ellentétben úgy tűnik, hogy a Team Sonic Racing kifejezetten a Sonic-univerzumra fókuszál, és nem vonultat fel más Sega-karaktereket. A megjelenés télen várható PS4-re, Xbox One-ra, Switchre és PC-re - utóbbi platformra kizárólag digitális formában.

A Team Sonic Racing egy klasszikus kartjáték, ahol a különböző karakterek különböző tulajdonságú verdákba pattannak, az unalmas körözgetést és előzgetést színesítve pedig mindenféle kiegészítővel szívatják egymást. Az új játék újdonsága, hogy immár csapatba verődve is versenyezhetünk.


Az egyjátékos tartalmak között az igazi nyalánkságot a sztori-orientált (és ismerkedésre szánt) Adventure mód jelenti, de kapunk multiplayert is, amit helyben négyen, online pedig legfeljebb tizenketten tolhatunk. Játszható karakterből tizenöt lesz (Sonic, Tails és Shadow már biztosan szerepel), akiknek a járgányait kívül és belül is testreszabhatjuk bizonyos szinten. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...