Felújított kiadást kap a Borderlands is?

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 1.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Gearbox a Borderlands első részének felújított kiadásával szeretné megalapozni a készülő, de még bemutatásra váró harmadik felvonást.

A Gamasutra szúrta ki, hogy a koreai korhatár-besorolási bizottság honlapján újra feltűnt a Borderlands: Game of the Year Edition, amit a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kiadna a Gearbox. Az egyelőre csak pletykált felújított kiadás természetesen tartalmazná a 2009-ben bemutatott első felvonás korábban megjelent összes letölthető kiegészítését is.

A sorozat eddig megjelent részei közül ráadásul ez az egyetlen, ami még nem jelent meg a jelenlegi generációra, hiszen a 2012-ben bemutatott második rész, valamint a két évre rá megjelent Borderlands: The Pre-Sequel a The Handsome Collection jóvoltából már játszható PlayStation 4-en és Xbox One-on is, vagyis a Gearbox egy nagyobb hiányosságát is pótolhatná az első rész újrázásával.

3.
3.
zozo76hun
nem olyan reg, pont a handsome collection miatt nyomtuk vegig a haverral ezt az elso reszt. most azert mert szebb lesz, nem kezdem el ujra! :)
2.
2.
markoci555
ez pont az a játék ami nem nagyon szorul rá a "rajzos" grafika miatt, én kivittem 10-20x, low-on, high-on, irtó nagy különbségek vannak
1.
1.
Macifasz
Nem lenne rossz. Pont a napokban gondoltam rá, hogy újra bele kellene vágni, mert bár az első rész eleje nekem eléggé nyögvenyelős volt, de összességében élveztem. A 2. rész meg az első percétől az utolsóig nagyon jó volt számomra, így lehet megvárom mi lesz ebből, és ha igaz, megvesszük és jöhet az újra. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...