Meghökkentő PlayStation 3-hírek érkeztek

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A tervezettnél kevesebb PlayStation 3 startol majd Japánban! Megérkeztek az első PlayStation 3-játéktesztek az első értekelésekkel! Hát nem izgi?
A tervezettnél kevesebb PlayStation 3 startol majd Japánban! Megérkeztek az első PlayStation 3-játéktesztek az első értekelésekkel! Hát nem izgi?

"Mi rosszabb mindössze százezer startoló PlayStation 3-nál? Nyolcvanezer?!"- ezen vicces sorokkal indítja az IGN újságírója cikkét, melyben arról számol be, hogy november 11-én a tervezett PS3-mennyiségnek mindössze csak a négyötöde lesz elérhető Japánban. Egyre viccesebb a helyzet: míg, mi európaiak csak jövőre kapunk a PS3-ból, addig még a nyugaton és keleten is hiány lesz a Sony következő generációs gépéből. Jó poén ez, tekintve, hogy 2000 márciusában körülbelül 1 millió darab kelt a PS2-ből rögtön start után...

Jobb hír viszont, hogy a japán Famitsu letesztelhette az első öt PlayStation 3-címet, így végre mérvadó képet kaphatunk arról, hogy milyenek is lettek a várva-várt játékok. Lássuk hát szép sorjában!

Genji: Day of the Blade (Értékelés: 7,7,7,8)
A játékban szereplő négy karakternek egyedi jellemzői vannak, melyek aktívan befolyásolják a játékot. A Genji 2 sokáig tartó gém, az irányítása megfelelő, a kamerát viszont nem tudjuk majd teljesen magunktól irányítani, s ez nehézkessé teszi a harcokat.


Mobile Suit Gundam: Crossfire (8,8,8,8)
A Famitsu összes tesztere le volt nyűgözve, hogy a játék keményebb lett, mint amire számítottak: a szabadság rendkívül nagy, szinte bármit megtehetünk a játékban: átalakíthatjuk majd robotunk külsejét és pakolhatunk fel rá fegyvereket például - finomság!


Resistance: Fall of Man (9,8,8,8)
A játékról alkotott vélemény egybehangzó volt: mindenkit a negyven fős online csaták nyűgöztek le leginkább. Nem lesz semmi majd ennyien ritkítani egymást: ha jól számolom, akkor a szerkesztőség még a moderátorokkal sem tudna kiltölteni ekkora létszámot!


Ridge Racer 7 (9,9,9,9)
A hangulat pöpec, a grafika lélegzet elállító, valamint a hangok is meggyőzőek - a látvány ellenére azonban nem kell tartani az online versenyek beszaggatásától, remekül van optimalizálva a cucc - úgy néz ki, a Ridge Racer-sorozat készítőiben most sem kellett csalódnunk!


Sega Golf Club (7,7,7,7)
A tesztelők állítása szerint egyszerűen kezelhető, könnyen megtanulható, kellemes játék a Sega Golf Club. Ennek ellenére semmi "következő generációs" nincs benne, gyakorlatilag tehát a srácok többet vártak egy PS3-as játéktól.

7.
7.
MaC C
a ridge race is úgy néz ki sztem kaphatott volna 10,10,10,10 et=P
6.
6.
MaC C
válasz egyet értek =P

5.
5.
wasaby44
sztem a resistance: fall of man kaphatott volna mondjuk 10,10,10,10-et :)
3.
3.
fojesz
Khmm... ennyire nem jön le az irónia a cikkből?
2.
2.
Bermund
Na most ebben hol a vicc, vki rajzolja már le nekem, mert sztem ez elég elszomorító.

-amugy a játékok joook!

Resistance: Fall of Man!!!!-kirááály
1.
1.
Madd Dogg
Én vagyok az első :D

Pedig nem is izget
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...