Ezt kell tudnod a Warhammer 40K: Inquisitorról

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 2.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj előzetessel jelentkezett a NeocoreGames, amely a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr minden fontos aspektusára kitér. A végleges változat a jövő héten élesedik PC-n, majd egy hónappal később konzolokon is.

Már nem kell sokat várni a magyar NeocoreGames új játékára. Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr június 5-én érkezik PC-re, majd július 5-én a PS4-et és az Xbox One-t is beveszi. Akik a korai hozzáférésű verzióval játszanak, június 4-ig vehetnek rész a Skulls for the Skull Throne eventen.

Az esemény során az ellenség véletlenszerűen koponyákat dob - ha ezekből összegyűjtünk 50 darabot, akkor megkapjuk a Mask of the Martyrs nevű kozmetikai elemet.

Lássuk, mit érdemes tudnod az akció-RPG-ről!


10.
10.
#8: Igaz, azt elfelejtettem, azt nagyon szerettem ps3-mon! Na de ez is frankó lesz, várom a holnapot! :)
9.
9.
Randomnev
#7: #7 Nem kapta meg.

Az utolsó nagy patch az a kiadás napján fog érkezni. A bétából még mindig hiányoznak dolgok mint pl a járművek vagy a kozmetika, ellenséges frakció (egy vagy több nem tudom), terület típusok, sztori mód fele meg franc tudja még hogy mi.

Srácok folyamatosan dolgoznak rajta most is szerintem.

Kár hogy néhányan lejárató kampányt futtatnak a játék ellen. :/ Mint a jelenlegi 1000+ likeos negatív értékelés vmi bannolt arctól.
8.
8.
shatterhand
#6: Sztem a Space marine a legjobb. A brutalitas, a meszarlas, az orkok ,a palyak mind atjottek. A sztori, a horda mod is jo volt. Fegyverek detto. Multi ....nekem bejott. Semminel jobb volt konzolon.
7.
7.
Necreon
#3: Azért tegyük hozzá, hogy a release előtti utolsó nagy patchet már megkapta.
6.
6.
Sokan fikazzak akik ki se probaltak holott a dawn of war 1-2 utan (mas stilusban) de a legjobban osszerakott w40k licencelt jatek! A sok hulladek mobilos meg gagyi pc-s mellett ez kurvara jo jatek, meg kell venni!!!
5.
5.
almaspite
Mellesleg le van most értékelve -10%-val steam. Hmm megfontolandó.
3.
3.
almaspite
#2: bocsánat a játék nem jelent még, meg ezért érthetőd az alfa. Szöveget nem olvastam el és gyorsan felugrottam streamre a kommentek közé.
2.
2.
almaspite
Magyar srácok szerintem rendesen lerakták most a terméket... ki kell próbálni majd, de az embereknek egyenlőre csak azzal van gondjuk, hogy kicsit alfa változatba van (sok bug).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...