Leállítják az Evolve szervereit

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 4.
  • Gyászhír
Link másolása
A Turtle Rock 2015-ben megjelent 4v1-es multis összecsapásokra koncentráló alkotását szeptemberben elkaszálják. Az alapjáték dedikált szerverei leállnak, és a free-to-play Evolve Stage 2 alól is kihúzzák a dugót.

A 2K Games bejelentette, hogy az Evolve támogatása véget ér, a dedikált szerverek szeptember 8-án leállnak. Ez azt jelenti, hogy a ranked játékmód, a Hunt nem áll majd rendelkezésre, nem lesz ranglista és ingame bolt sem.

A 4v1-es multis anyag továbbra is játszható lesz peer-to-peer kapcsolaton keresztül, csak a hivatalos szervertámogatásról és frissítésekről kell lemondanunk. A játékosok megtarthatják a már megvásárolt DLC-ket, szörnyeket, skineket és vadászokat, de július 2-től a virtuális valutacsomagok árusítása véget ér. A játék ingyenes verziója, az Evolve Stage 2 már nem lesz elérhető a PC-sek számára.

A Quick Playen és az Evacuationön keresztül a Hunt, Nest, Rescue, Defend és Arena módok továbbra is rendelkezésre állnak majd, illetve az M.I. ellen is küzdhetünk a single módokban.

4.
4.
Grabowsky30+
Ahhoz, hogy ennek a fajta játékmenetnek legyen értelme nagy pályák kellettek hozzá, de így meg másról szem szólt a játék, hogy állandóan futottál össze vissza. Elég hamar meguntam.
3.
3.
Zisten
Ezt a játékot nagyon nem találták el.
Nagyot bukott a rajtnál.
Csodálom, hogy még élt.
Nem tudom sikerült-e a változtatásokkal végül behozni valami pénzecskét.
2.
2.
hadzsime
Nem is csodálom. Csak akkor játszottam vele, amikor már ingyenessé tették, de egyáltalán nem jött be. Olyannak tűnt az egész mint egy unalmas elbaszott fogócska. Se vadászként, se szörnyként nem tudtam élvezni a játékot.
1.
1.
mestermagyar
Ha moddolhatóvá tennék, akkor szégyenszemre valszeg többen tolnák mint valaha bármikor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...