Képeken a Serious Sam 4: Planet Badass

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Képek
Link másolása
Néhány vadiúj képpel és egy-két új infóval élesedett a következő Serious Sam-játék steames oldala. A Croteam gondozásában hentelő Sam pedig évek óta nem volt ennyire badass.

A Devolver Digital és a Croteam szárnyai alatt készülő Serious Sam 4: Planet Badass végre hivatalosan bemutatkozott a Steamen is. Itt jelent meg az a pár kép is, amelyet most egy apróbb csokorba szedtünk nektek, illetve egy rövid leírást is kaptunk arról, hogy mire számíthatunk a negyedik felvonásban. A játék főbb fícsörei alatt az alábbiakat tudhatjuk meg a Valve oldalán:

AAAAAAAAAAAAA… BOOM

A Serious Sam mindig is arról szólt, hogy ami feléd rohan, azt lepuffantod - ez most sincs másként. Harcolj az ellenfelek végeláthatatlan hordái ellen, legyen szó a franchise olyan klasszikusairól, mint a Kamikazék, vagy a Kleerek, vagy az olyan új rosszfiúkról, akik most válnak majd ikonikussá.

Jobb, nagyobb, keményebb

Küzdj hatalmas területeken, amelyek zsúfolásig tele vannak mellékküldetésekkel, rejtett tárgyakkal és persze a rád leselkedő halálos ellenfelekkel. Nem kell megijedni - a Serious Sam 4: Planet Badass mindezek ellenére továbbra is egy fókuszált, lineáris játék lesz, csakúgy, mint elődei, nem pedig egy nyílt világú játék.

Wroom, wroom

A jókora pályák navigálása nem egyszerű mulatság. Melegítsd a motorokat, ugyanis a chopperek, kombájnok, vagy akár a golyóálló pápamobil mind arra várnak, hogy az abroncs alá szorítsd a nemkívánatos járókelőket.

Ezúttal Sam haverokat is hoz

Sam társai immáron nemcsak az átvezetőkben tartanak vele, az akció szerves részei lesznek. Rodriguez, Jones, Hellfire és a csapat összes többi tagja Sammel tart majd a Planet Badass felejthetetlen kalandján.

6.
6.
Ooorky
#5: Ráadásul legelőször volt benne változó gravitáció. Volt olyan henger alakú terem amelyikben teljesen össze lehetett zavarodni, hogy van fent és lent. Meg olyan is amikor "húzott" maga felé a fal amelyik tele volt tüskékkel.
5.
5.
GAMEROD
Mindig is jópofa játék volt, valamelyik újság demo cd-jéről ismertem meg anno az első részt, már meg is vettem utána valamikor 2001 környékén. A legelső olyan fps volt ami rohadt jól nézett ki, napfény, bloom effekt és érdekes hangulat. Jó persze, akkor is voltak jól kinéző fps-ek, de azok inkább borongós sötét világban játszódtak.
4.
4.
pjoco
Egyik kedvenc szériám. Aki nem kedveli az mi a fasznak kommentel? Sose értettem. Én se írok minden Sims vagy Assassins alá hogy gáz meg szar mert egyikkel se játszottam meg mert nem az én izlés világom.
3.
3.
Matt8888
Ebben a játékban azt becsülöm a legjobban, hogy ha csak és kizárólag hentelni akarsz mindenféle "minőségi" történet és egyéb szál nélkül, akkor ez adva van. S bár ez emberfüggő, de ez valóban nem szól másról csak arról, hogy leülj és apríts. Semmi rizsa.
1.
1.
crytek
Nagyon gáz ez a széria..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...