E3 2018: Bemutatkozott a Forza Horizon 4

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy-Britanniában játszódik majd a Forza Horizon 4, melynek létezése gyakorlatilag nyílt titok volt. Most hivatalosan is bemutatkozott a Playground Games nyitott világú autós címe, amely több mint 450 vezethető verdával operál.

A távol-keleti helyszín végül nem jött össze, a Forza Horizon 4 Nagy-Britanniában játszódik majd. Napszak-váltakozással és dinamikus időjárással operál a Playground alkotása, ráadásul mind a négy évszakban autózhatunk - ez alaposan kihat a járművek kezelhetőségére.

A játék egy megosztott nyílt világban játszódik, azaz a világ más játékosaival is összefuthatunk az utakon. A Forza Horizon 4-ben több mint 450 autó kapott helyett, és az Xbox One és a Windows 10 között él majd a cross-play lehetőség is.

A játék október 2-án érkezik. Ha előrendeled az Ultimate Editiont, 4 nappal korábban csaphatsz le rá, valamint a két kiegészítő, a Car Pass és a VIP-tagság is a tiéd lehet.

Az IGN jóvoltából hosszabb gameplay videónk is van:

Screenshotok és dobozképek:

7.
7.
CJgabor
Nem tudom, nekem mindig is nagyon tetszett a Horizon széria. Sajnálom, hogy nincsen elég erős vasam hozzá... ugyanakkor talán jobb is, hátha túlságosan ráfüggenék az újdonságokra :D
4.
4.
Neo1989
A 2 nagyon tetszett a 3 egy sz... volt, de alapvetően csak ezért a szériáért vettem XO-t.
Remélem ez lesz olyan jó mind a 2,és hát akkor láthatólag nem Japánba megyünk, de ez nem is számít.
2.
2.
KRAT0S
Micsoda meglepetés!!:-O
Erre biztos nem számított senki..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...