E3 2018: Rage 2 - elszabadul az utolsó Ranger

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda a Rage 2 masszív játékmenet-bemutatójával nyitotta műsorát, így végre teljes pompájában is megleshettük, micsoda őrületet ígér majd az id Software és a Just Cause-sorozat alkotóinak közös szerelemgyereke.

Valamikor jövő tavasszal mutatkozik majd be a Rage folytatása, aminek a fejlesztésében ezúttal segítséget kapott az id Software. A svéd Avalance Studios pedig pont azt a féktelen szabadságot és őrültséget hozta magával, amit a Just Cause-sorozatból megismerhettünk, az id Software masszív shooter-tapasztalatával pedig egészen elképesztő lett, illetve lesz a végeredmény.

A Bethesda egy majdnem hétperces bemutatóban ugyanis részletesen bemutatta, mi mindent tehetünk majd meg a játék veszélyes világában. A történet szerint 2185-ben járunk,  az emberiség utolsó megmaradt képviselői többnyire kegyetlen és vérszomjas bandákba verődve járják a posztapokaliptikus világot. Mi Walkert, az utolsó életben maradt Rangert alakítjuk majd, akinek nemcsak kifosztották otthonát, de szeretteit is elveszítette. Egyetlen cél lebeg már csak a szeme előtt, hogy mindent és mindenkit lemészároljon, hogy aztán egy rejtélyes kütyü megtalálásával végleg leszámolhasson a porfészekké vált világot jelenleg uraló The Authorityvel.

Az előadás alatt a játék gyűjtői kiadása is bemutatkozott. A 120 dolláros csomag többek között tartalmazni fog egy BFG fegyver- és páncélszettet, egy exkluzív plakátot, egy bónuszküldetést, a Cult of the Death Godot, "Wasteland Wizard" cheat kódokat, egy monster truckot, valamint Ruckus the Crushert, a beszélő fejet.

1.
1.
kastorhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...