E3 2018: Black Ops 4 - a különleges kiadásokról

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Hír
Link másolása
Az expó apropóján megeredt az Activision nyelve és bemutatta a Call of Duty: Black Ops 4 különleges kiadásait, illetve a szezonbérlet tartalmáról is lehullt a lepel. A Pro Edition kézzel fogható finomságokat is rejt.

Az októberben megjelenő Call of Duty: Black Ops 4-et kétféle Digital Deluxe kiadásban is megvásárolhatjuk. Ezek tartalmazzák az alapjátékot, a Black Ops Passt (vagyis a szezonbérletet), néhány bónusz cuccot és extra COD-pontokat. Ha viszont érzékeny vagy a fizikai dolgokra, akkor a Pro Editiont ajánljuk.

Ez a kiadás fémdobozban érkezik, benne lesz az alapjáték és a szezonbérlet, kapunk tíz felvarrót, amiken a játékbeli specialisták címere található, egy Black Ops témájú pop socketet, amit a telefonunkhoz rögzíthetünk, három zombis kártyát, illetve 1100 COD-pontot.

A Black Ops Pass egyébként hozzáférést biztosít a shooter jövőbeli tartalmaihoz, azaz 12 multis térképet biztosíthatunk be. Már a premierkor egy bónusz zombis fejezetnek örülhetünk - ehhez jön még további négy. A Blackout módhoz jár még négy exkluzív karakter is. Igen, ez a battle royale.

Fontos különbség a korábbi részekkel ellentétben, hogy az új tartalmak nem négy DLC-re lebontva érkeznek majd, hanem folyamatosan adagolják őket a készítők.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Sony hajnali konferenciáján biztosan látunk belőle többet is.

1.
1.
maktub
Nem arról pofáztak, hogy ezúttal nem lesz szezonbérlet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...