E3 2018: 1000 fős battle royale a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
A battle royale-játékok műfajában igencsak nehéz az újonnan érkezőknek felhívni magukra a játékosok figyelmét, azonban a Mavericks: Proving Grounds talán mégis képes erre; érkezik a világ első 1000 fős battle royale-ja.

A zárt bétateszt várhatólag augusztussal veszi kezdetét, melyre a játék hivatalos honlapján iratkozhatunk fel. Ha még június 17. előtt regisztrálunk, különféle E3-as exkluzív fegyverfestéseket és kozmetikai kiegészítőket kaphatunk.

A játék egyébként még idén belép a Steam Early Access rendszerébe, ahol a 16x16 km-es térképen ötfős osztagokra bontva akár 1000 játékos is küzdhet egyszerre, míg egyéni összecsapásoknál 400 fő lesz a maximum létszám.

A térkép méretével kapcsolatban a készítők megjegyezték, hogy nem szabad úgy tekinteni a játékra, mint pár különálló pályára, sokkalta inkább egy komplett világra, mely tőlünk függetlenül is él és változik, illetve a mi fejlődésünk sem vész a semmibe minden egyes lejátszott kör után.

Ráadásul trailer alapján ezek az elképzelések nem is tűnnek rossznak! A PUBG-vel összevetve például már a játék indulásától kezdve lesz benne rombolhatóság, vagyis a gránátokkal és különböző robbanószerekkel lyukat üthetünk a házak oldalán, vagy komplett fedezékeket söpörhetünk el a felszínről.

Emellett számíthatunk még folyamatosan változó évszakokra és környezetre, egyedi fedezékrendszerre, és a CryEngine által biztosított grafikai megjelenítésre. Annyi biztos, hogy ígéretes alkotás lesz, érdemes odafigyelni rá.

3.
3.
kisbiflos
Eddig egyetlen CryEngine-es jateknak sem volt versenykepes netkodja, na majd pont az ismeretlen Automaton studios fog 400/1000 playeros CryEngine jatekot csinalni amiben majd pont jo lesz a netkod. The Hunt Shodown alig megy rendesen, pedig ott csak 32 jatekos van es raadasul a Crytek csinalja (gondolom nekik tobb tapasztalatuk van CryEngine-el mint barki masnak).
2.
2.
markoci555
ez a trailer valami röhejes :D
a végét ajánlom nagyon, ahogy elbújik valami farakodó gép mögé, ami kb kitakarja a teste 20%-át, alul felül simán le lehetne lőni, de a darálós ellenség vele szemben egy retard és nem sikerül neki, akit úgy lő el hogy a fegyver nem is ránéz, csak a fegyver eleje rajta van, de a golyónak teljesen máshova kéne menni
aztán befut 3 méterrel arrébb egy házba, ahol meglepődik valaki azon hogy bejött, mert ügye eddig nem volt fegyverropogás meg robbantgatás...

az egész mozgásról pedig annyi jön le, hogy
1 vagy túl gyors lesz és nehéz lesz lőni
2 a trailerben egy másodperc gameplay nem található és gyakorlatilag mindent úgy tettek össze
1.
1.
br1Koo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...