Hírek a filmvilágból

Link másolása

Hardwired - Nem is tudom hol kezdjem annyi infót pakolt ki Birdy. Akkor szép sorjában. Van Helsingről elég sok mindent tudunk most már. Elsősorban a storyt, de itt vannak a látványt firtató képek és a trailer. Erre Birdy elvtárs kirakott két darab bannert, melyek hűek a film látványvilágához és eszméletlenül néznek ki.

Aztán Birdy nem hagyta abba és arról is beszámolt nekünk, hogy Robert De Niro újra filmet rendez. A  Bronx-i mesé-vel már bizonyított a híres színész és most a Leonardo Di Caprio főszereplésével készülő The Good Shepherd írányítását fogadta el. A film James Wilson, a CIA alapítójának életét dolgozza fel. Kiváncsi leszek erre a moviera, habár Di Caprio...hát nem tudom.

És még mindig nincs vége, mert Birdy egy türelmes, munkamániás:) ember, aki éjjel-nappal az oldalakat böngészi és ezekről is beszámol most nekünk. Több produkció oldala is megújult. A Shrek 2 oldala és változásokon ment át számos újdonság található az oldalon. Aztán egy történelim film is bekerült a felsorolásba. Ez nem más, mint az Alexander, melynek oldala kevés dolgot tartalmaz, ami biztos az a főszereplő, aki nem más mint a Fülke sztárja Collin Farrell. Az ír fenegyerek kiváncsi vagyok mit alkot, mert eddig egész jó filmekben domborított. Mai listánkat az Alien vs. Predator oldala zárja. Volt itt már trailer, képek, infók minden ami szemszájnak ingere, tessék csekkolni a linkeket!!! (Thanks Birdy!)

Shrek 2

Alexander

Alien vs. Predator (pass:weyland,user:avp)

 

1.
1.
badguy
ez most olyan éltessük Birdyt hír a "Szeressük együtt InGen-t" mintájára?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...