E3 2018: Just Cause 4 - őrült szabadság

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 13.
  • Videó
Link másolása
Néhány szerencsés már kipróbálhatta a Just Cause 4 egy nagyon korai alfaváltozatát. Bőven akadnak még problémák a játékkal, de az legalább már most is átjön, hogy ezúttal is korlátlan szabadságot kapunk.

A Just Cause negyedik felvonása ugyanazt az elszabadult, őrült, féktelen szabadságot kínálja majd, mint elődei, annyi különbséggel, hogy a most felszabadításra váró szigeten a természet erejével is bohóckodhatunk majd.

A Just Cause 4 legutóbbi trailerét itt pótolhatod. A játék december 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
delphijos
Mondjuk nem pont ezt a majmot kellett volna engedni játszani. Természtesen OK hogy valakinek ez a game nem jön be, de ez a f@sz biztos nekem se csinálna hozzá kedvet.
6.
6.
Darksiders84
#5: +1 mondjuk szarnak nem nevezném de a többi a lényeg amit írtál teljesen igaz és ezáltal marad a saját szintjén a játék.
5.
5.
GAMEROD
Tipikus olyan játék hogy szar, de néha jólesik játszani vele. A grafika kellemes, de az egyhangú semmilyen városok és noname fantázia járművek elrontják. Csak amolyan ojjektum kupac az egész, látványos akciókkal.
2.
2.
markoci555
csodálatos azt nézni, ahogy ártatlan civileket gyilkolászik szórakozásból...

meg minek kiemelni hogy szabadság meg nyílt világ mikor már az első részben megvolt?
1.
1.
kastorhun
Nagyon szépnek és egész szórakoztatónak tűnik, de engem ezek a destruction központú játékok sose tudtak érdekelni igazán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...