Elindult a Half-Life2.hu

  • Írta: Daks
  • 2006. november 6.
  • Hír
Link másolása
Múlt hét végén indult a half-life2.hu mely a half-life.hu legújabb verziója, megújult tartalommal sűrűbb hírekkel, végigjátszásokkal, mindennel ami HALF-LIFE.
Múlt hét végén indult a half-life2.hu mely a half-life.hu legújabb verziója, megújult tartalommal sűrűbb hírekkel, végigjátszásokkal, mindennel ami HALF-LIFE.

Elindult, megújult, újjászületett Magyarország legjobb Half-Life portálja. Következzen a HL2.hu oldal főszerkesztőjének, GeRgO-nek az ünnepi köszöntőlevele:


"Az archívumban visszakeresheti az aki nem hiszi, hogy 2001. február 5. én indult útjára a HL.HU pályafutása, anno Gyro és jómagam találtuk ki az ötletet egy Day Of Defeat játék alkalmával. Akkoriban még statikus volt az oldal, és én azt se tudtam mi fán terem a PHP. Utána rájöttem, hogy egy ilyen domain mellé egy jó kis oldalnak is társulnia kéne, így jöttek a verziók, szám szerint kettő. A legutóbbi HL.HU két éve szinte semmit nem változott, de állta a sarat, és ideje volt végre váltani.

És most itt vagyunk a verzió 4 -en olvassátok apró szösszenetemet. Reméljük sokáig él majd ez az oldal is, és méltó lesz utódjához. Folyamatosan bővítjük majd a tartalmakat, nagyon sok mod leírás még nem került fel az oldalra, és lehetnek még kisebb hibácskák.

Akik régóta követik a HL.HU híreit azok tudhatják, hogy ezt a több mint 5 évet szinte egyedül húztam le, voltak korszakok, amikor segítettek jóakarók, de valahogy a szerkesztő csapat mindig elillant. De remélem a v4 egy új és elhivatott szerkesztői brigádot is össze fog kovácsolni, így ezúton is szeretném jelezni, hogy szükségünk lenne olyan emberekre, akik szívesen építenék a közösséget.

Sok ötletünk van, melyeket meg akarunk valósítani, ehhez emberek kellenek, emlékezzünk csak vissza mekkora sikere volt még anno a MOD teszteknek, sose lehetett beférni a teszt szerverre, ezt a feelinget vissza szeretnénk hozni. Végre van fórumunk, van szerverhátterünk, minden van, hogy igazán összejöjjünk egy kis játékra, társalgásra."


3.
3.
Berencsit
látom az elmult években senki se válaszolt neked. :D
2.
2.
wasaby44
Hogyhogy van HL3 a kapcsolódójátékok közt?!
1.
1.
wasaby44
jajajajajajajaja

király az összhang :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...