E3 2018: Stranger Things-játékot készít a Telltale

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Netflix és a Telltale Games a Twitteren jelentette be, hogy két közös projekt erejéig együtt dolgoznak majd. Egyrészt interaktív TV-változatot kap a Minecraft: Story Mode, másrészt pedig készül a Stranger Things-játék.

A Netflix és a Telltale Games tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy két projekt erejéig közösen fognak dolgozni. Az egyik a népszerű Minecraft: Story Mode Netflixre költözéséről szól, ahol lényegében egy interaktív tévéműsort kapnak majd a kockavilág szerelmesei. Egy minisorozatot kapunk, ami 5 epizódon keresztül mesél majd el egy történetet, valamikor az ősz folyamán.

A második már egy fokkal izgalmasabban hangzik, a '80-as évek előtt tisztelgő Stranger Things-sorozat ugyanis játékadaptációt kap, méghozzá hasonló formában, mint a Trónok harca-adaptáció, azaz teljesen új történetet ismerhetünk meg, új karaktereket bevezetve, miközben azért a sorozat ismerős arcai is felbukkannak majd. A játék a tervek szerint PC-re és konzolokra jelenik majd meg.

4.
4.
Cuppak
#3 Tales from Borderlands zseniális volt.
3.
3.
hadzsime
A Walking Dead első évada és a Wolf Among Us óta semmi kiemelkedőt nem alkottak, csak megpróbálnak népszerű dolgokat minimális erőfeszítéssel meglovagolni.
1.
1.
PaprikaJancsi
Utóbbi idők egyik legjobb sorozata, viszont a Telltale-Ben nem bízok, ilyen téren a szememben a Life is Strange készítői messze nagyon bizalmat szereztek nálam. Ha ők csinálnák várnám, így csupán egy "meh" szóval tovább állok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...