50 millió eladott példánynál jár a PUBG

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 19.
  • Biznisz
A PUBG Corp. bejelentése szerint újabb mérföldkövet ért el sikerjátékuk, a PlayerUnknown's Battlegrounds, amit eddig 50 millió példányban értékesítettek és amit több mint 400 millióan töltöttek már le.

Válaszoltak a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői a Fortnite számaira. A PUBG Corp. legújabb közleménye szerint a játékból eddig összesen közel 50 millió példányt értékesítettek, miközben magát a címet már több mint 400 millió játékos próbálta ki.

A legújabb adatok szerint havonta több mint 227 millióan csatlakoznak a szerverekhez, miközben naponta több mint 87 millió játékos próbálja megszerezni a győzelemért járó csirkét.

13.
PaprikaJancsi
#11: A Fortnite alap része (a PVE campaign amivel megjelent) a mai napig Early Access, vagyis ha úgy nézzük maga a Fortnite még mindig nem jelent meg.
12.
PaprikaJancsi
#10: Nem volt kiirva, hogy játékmenet videó.
11.
Zisten
Amúgy meg nem értem mit akarnak itt pereskedni.
Az ő játékuk még meg se jelent, amikor a Fortnite kihozta a Battle Royale módot. ;)
Mivel az Early Access ugyebár nem megjelenés. ;)
Fortnite : 2017 szept. 26.
PUBG: 2017 dec. 8

HEHEHE! :D
10.
Laccy85
#2: Végül is sehol. Xbox logo az elején, xbox logo a végén, 2 konzollal, meg "Games play best on Xbox One" szöveggel. Mindez az E3 Xbox előadásán.
Gondolom arra akartak célozni, hogy ez PC-s grafika. :D
9.
frankdelgado
#8: És szeretnénk még többet megtudni a ps4 ekszklúzív jàtékokrol, tovàbbà kérnék egy felsorolàst is, h mik vannak és vàrhatók a közeljövőben.
8.
Kawada
Kérlek még elemezd az eladási különségeket több multiplayer és story based ps4 exclusive cím között, és vonj le következtetéseket belőle...
7.
GAMEROD
Ahhoz képest hogy a Last Of Us 17 milliónál tart, ez az összecsapott valami meg 50 milliónál, és még a GTA-t is beérheti lehet hogy elmegy az igényes fejlesztőknek is az igényességtől.
6.
Pacsirta
50 millió? ...és akkor mi van?
4.
markoci555
szép szám, de már nem tudnak az aktív játékosokkal jönni, mert elkezdődött a hanyatlás, persze még mindig top1, de meddig, ha ilyen ütemben rontják el a saját játékukat?
2.
PaprikaJancsi
#1: Hol írják, hogy a videóban az Xboxosok kinézet látható?
Nincs ezen mit perelni.
1.
ollie92
Erre mit lépnek ők ? Pofonköpik a játékosokat és hamis marketinggel próbálják tovább árulni a szart. Ha beperelték a fortnitet, akkor valaki simán beperelhetné már a PUBG copr, hamis marketingért :

https://www.youtube.com/watch?v=4rG9noTfb4A

A játék kurvára nem így néz ki xboxon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...