Kiteljesedett az X360 magyarországi támogatása

  • Írta: Daks
  • 2006. november 8.
  • Hír
Link másolása
Az elektronikus szórakozás új korszaka kezdődött, amikor a Microsoft új játékkonzolja és a hozzá kapható játékok megérkeztek Magyarországra a hétvégén.
Az elektronikus szórakozás új korszaka kezdődött, amikor a Microsoft új játékkonzolja és a hozzá kapható játékok megérkeztek Magyarországra a hétvégén.


A Microsoft Magyarországi Szórakoztató-iparági Csoportja bejelentette az Xbox 360 következő-generációs játék és szórakoztató rendszerének sikeres piacra dobását, mely a múlt hétvégén a játékosokat nagy számban vonzotta a boltokba. A boltok polcaira az Xbox 360 kétféle verziója került ki: az Xbox 360 Core System kedvező áru csomagja, valamint az Xbox 360 Premium egy vezeték nélküli irányítóval és egy 20 GB-os merevlemezzel.


Az egyik játék a polcokra kerülő első címek közül a Project Gotham Racing 3 volt, amely a létező legmenőbb szuperautók lehengerlő arzenálját vonultatja fel. A PGR3 egy új nagy-felbontású korszakba vezeti be a játékost, és egy olyan, teljesen új játékvilágba helyezi őket, ahol a stílus uralja az utakat. A további játékok között megtalálható a Ninety-Nine Nights, a Dead or Alive 4, a Perfect Dark: Zero, a Kameo: Elements Of Power, épp úgy, mint az első Xbox konzol olyan remek játékai, melyek most a HDD segítségével az Xbox 360-on is játszhatóvá váltak: a Forza Motorsport, a Fable, a Halo 2, a Jade Empire, és a Halo. Más kiadók játékai közül már kapható Xbox 360-ra: Battlefield 2 Modern Combat, 2006 FIFA WORLD CUP, Modern NFL 07, NHL 2007, The Godfather The Game, Tiger Woods PGA Tour 07, Need for Speed Carbon, Superman Returns, FIFA 2007, NBA LIVE 07, NHL 2007, The Lord Of The Rings: The Battle For Middle-Earth II, Dead Rising, Call of Duty 3, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, Splinter Cell Double Agent, NHL 2K7, NBA 2K7 és F.E.A.R. Mindez azonban csak ízelítő a Microsoft a magyarországi játékosoknak szánt egyedi kínálatából.


November 17-én érkezik meg a kiskereskedelmi egységekbe a régóta várt Gears of War - a játék, mely grafikájával, speciális effektjeivel és történetével felülmúl minden eddigi akciójátékot. Nem sokkal karácsony előtt, 2006. december 1-én a Microsoft az egész család számára kínál első osztályú szórakozási lehetőséget – a Viva Pinata egyedülálló játék, mely a játékost a képzelet színes, tündérmesébe illő világba repíti, miközben lehetővé teszi, hogy a játékosok cukorkákkal töltött papír állatkákat tenyésszenek, melyeket Pinata-nak hívnak. A Viva Pinata teljesen (mind írott szöveg, mind beszéd tekintetében) magyarra lokalizált verzióként kerül a boltokba. Az év vége előtt egy másik (írott szövegében) magyar nyelvű játék is kapható lesz, a Dead or Alive: Xtreme 2, mely december 8-án kerül a boltokba.


„Ez a hétvége nagyon jól alakult az Xbox 360 számára és nagyon optimisták vagyunk a következő hetek tekintetében is. Nemsokára itt a karácsony, és elég nehéz egy videojátékokkal, DVD filmekkel és zenei CD-kel kiegészített Xbox 360-nál jobb ajándékot elképzelni a család számára” vonta le a következtetést Joó Ildikó, az Xbox 360 közép-európai régióért felelős PR és marketing menedzsere. „A mai napig a Microsoft több, mint hat millió Xbox 360 konzolt adott el, és az a célunk, hogy ez a szám elérje a 10 milliót még az év vége előtt, amelyhez a magyar piac minden bizonnyal hozzá fog járulni - ez pedig a következő-generációs konzolok tekintetében abszolút rekord lesz.”
9.
9.
Ca$h
Daks: én azt vágom, de mégsem lehet az ég világon sehol sem kapni, különben már rég írnám róla a cikket... :(((
8.
8.
Daks
7.
7.
Sakamoto
Helyesbítek!Az X360-as FEAR-tmég nem lehet kapni sehol magyarországon(ez tuti!!)A másik meg Köszönjük Microsoft!DE MI A MAGYAROSÍTOTT DEAD OR ALIVE EXTREME BEACH 2-B L NEM KÉRÜNK!!!!
6.
6.
Daks
ott van a double agent a felsorolásban... pont a vegas mögött :P
5.
5.
Ca$h
Hmm... kár hogy a double agentnek híre hamva sincsen szerény haznánkban, a rainbow six meg csak november 20.-án fog megjelenni... :))) Ejnye bejnye Daks papa! :)))
4.
4.
Daks
de amugy jo az eszrevetel :)
3.
3.
Daks
tomface: nem, ez egy sajtóközlemény. nem az 576 irta és nem is mi, hanem a microsoft és megkértek, hogy tegyük közzé.
2.
2.
TomFace
Hehe, ez a hír az 576-ról van kiidézve szószerint :P
1.
1.
SanAndriska
Nincs valakinek fölös 150.000 Ft.-je? Jól jönne az X360-ra és 1-2 játékra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...