Switchre is befutott a Wolfenstein II

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 29.
  • Videó
Link másolása
B.J. Blazkowicz már hordozható formában is öli a nácikat, hiszen mától Nintendo Switchen is elérhető a Wolfenstein II: The New Colossus. A Panic Button csapata derekas portot készített a MachineGames lövöldéjéből.

A DOOM után a Bethesda másik nagy címe, a Wolfenstein II: The New Colossus is bevette a Nintendo hibridkonzolját. A portolást a Panic Button csapata végezte, akik az id Software alkotásával tavaly már bizonyítottak. A launch trailerrel ünnepeljük a premiert.

A Switch-verzió látvány terén nem rúghat labdába a tavaly ősszel megjelent PC-s, Xbox One-os és PS4-es változatokkal, de mindent kihoztak a gép Tegra chipjéből, amit lehetett. Lássuk az összehasonlítást!

Az IGN jóvoltából hosszabban is belenézhetünk a portba:

14.
14.
Norbiii
#11: Sosem foglalkoztam azzal,hogy mi hány fps, milyen felbontás. Persze örülök, ha valami szebb és jobb minőségű, de ettől még különösebben nem érdekel. Kijön egy játék, játszom vele, vagy tetszik, vagy nem.
13.
13.
laquitto
#11: Kinek mi a fontos. Engem pl hidegen hagy az 1080p/4k/60fps, viszont lenyugozonek talalom egyreszt azt az elkepeszto torodest es szeretet, amit pl a zeldaba es a mario odysseybe rakott bele a nintendo, masreszt az, hogy a switch egy tokeletes hanheld, ami asztali konzolkent is teljesen jo. Probaltam szeretni a vitat, meg mindig megvan, de sajnos a kanyarban sincs. Pedig kraft van benne. Szoval azt ki lehet jelenteni, hogy nem vagy celkozonseg, de halottnak nyilvanitani kizarolag a technikai specifikacio alapjan, szerintem szuklatokorusegre vall.
11.
11.
anonymus26
#8: Nekem az a meglátásom hogy elég szégyen 2018-ban a konzolok egy játékot se képesek futtatni nagyon magas grafikai részletességgel 1080p/60fps mellett. De így is 100eft felett vannak árban.
10.
10.
MzperXD
Szerintem zseniális a switch, de nem Doom meg fps jatekokra, azokat jobb pc-n játszani. (Persze poén h ezeket is lehet rajta)
Mario kart, 1-2 switch, fifa stb. 4 játékossal, joyconokkal jó nagyon jó! Egy kisebb baráti összejövetelen, családdal, gyerekeket lekötni. A fő előnye hogy többen lehet játszani egy eszközön viszonylag egyszerűen. Amit csak egyedűl játszanál azt jobb pc-n.
8.
8.
frankdelgado
#1: Nézd a jo oldalàt, legalàbb màr van normàlis jàték a kincskeresős mangatörpés marhasàg melett.
7.
7.
FekaFOB
#6: Érdekes, ezen még nem is agyaltam, de szerintem én is többet játszottam eddig vele mint a PS4 Pro-val. Maga a játék pedig egy kissebb csoda, hogy milyen "szépen" fut a kis masinán. :)
6.
6.
laquitto
#1: Zelda meg mario odyssey miatt onmagaban megeri megvenni. Nalam tobbet megy, mint a ps4 pro.
1.
1.
anonymus26
ez a konzol már akkor hallott volt mikor megjelent . (tudom a zelda nagy királyság és a többi?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...