Jim Carrey a Sonic-filmben?

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Alig egy hónapja írtunk róla, hogy a Westworld sztárjával, James Marsdennel bővül a Sonic-film stábja, és úgy néz ki, hogy újabb híresség csatlakozik a projekthez. Méghozzá nem más, mint Jim Carrey.

Legutóbbi hírünk óta nem derült ki sok információ a Sonic-filmről; még mindig nem igazán tudni, hogy mire számíthatunk, sem azt, hogy mikor kezdődnek meg a forgatási munkálatok, így a bemutató dátuma sem garantált, egyelőre 2019. november 15. a kitűzött cél.

A mai napon viszont a Deadline értesülései szerint Jim Carrey (Ace Ventura, Dumb és Dumber, Truman Show, Maszk, Egy makulátlan elme örök ragyogása) is részese lesz a filmnek, legalábbis komoly tárgyalások folynak róla. Méghozzá nem is akármilyen szerepben; várhatólag ő fogja alakítani a főgonosz, Dr. Robotnik karakterét.

Az élőszereplős/CGI adaptációról már tudni, hogy Jeff Flower fogja rendezni, és várhatólag Tim Miller, a Deadpool rendezője fog mellé társulni. Reméljük, sikerül kitörniük a videojáték-adaptációs filmek átkából!

2.
2.
markoci555
mondom hangnak, ha animációs a film, akkor oké, de élőszereplős cucc? Jó sok pénzt adhattak neki, mert egy reklámban láttam hogy valami sorozat is megy vele most, tehát annyira csak nincs rászorulva ilyen ***** munkára
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...