Nem, nem 2019-ben érkezik a Grand Theft Auto VI

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rockstar szerint jövőre biztosan nem jelenik meg a Grand Theft Auto következő része, hiába bukkant fel egy hivatalosnak tűnő üzenet a GTA Online-ban. Egyszerű csalásról van szó, ami a hackerek műve.

Kezdődött minden azzal, hogy egy üzenetbuborék bukkant fel a néhány napja a GTA Online-ban, amely szerint a "GTA VI 2019-ben érkezik". Számos játékos jelentette ezt a Redditen és a játék támogatási fórumán, hiszen úgy tűnt, az üzenet hivatalos forrásból, egyenesen a Rockstartól származik.

A fejlesztők a Twitteren hintették el, hogy mindez egyszerű csalás; mindegyik screenshot a GTA Online PC-s, PS3-as és Xbox 360-as verziójából származik, ahol a játékosok modokat is használhatnak (noha a Rockstar csak az egyjátékos módban engedi ezeket). Az üzenet egy hacker műve, aki kihasználta a Rockstar Social Club üzenetküldő-rendszerének kiskapuját.

Nem hinnénk, hogy egy olyan horderejű címet, mint a Grand Theft Auto VI ilyen snassz módon jelentene be a Rockstar, mégis sokan megették a hoaxot. Annál is inkább, hiszen idén a Red Dead Redemption 2-re koncentrál a stúdió.

25.
25.
LexerTheFirst
24.
24.
crytek
#23: Ezt mindenki tartsa magában.Más meg mást hangoztat ami engem zavar érdekes én miért nem teszem szóvá? Akarat kérdése az egész...
23.
23.
Ra1D3n
#16: Ehhez nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni... A fillérbaszást jobb lenne ha megtartanád magadnak, és nem ezzel vágnál fel minden x. hírnél. Konkrétan bicskanyitogató ez a mértékű szarevés amire büszke is vagy. Ennek tükrében nem csodálom, hogy egyedül van az ember, főleg ilyen mentalitással. Engem személy szerint nem az zavar, hogy esetenként hajlandó vagyok kifizetni egy játékért a megjelenéskori árát(bár utóbbi időben ami nem annyira odabaszós cím számomra, azzal hajlandó vagyok várni 50%-os leárazásig, vagy tovább is), te meg mondjuk fillérekért veszed meg sokkal később(ezt pont leszarom ki mennyiért veszi, ez nem frusztrál engem, mert nem vág földhöz az sem, hogy megveszem teljes áron, egyszerűen csak praktikusabb írtanom a backlogomat, minthogy eszetlenül vásároljak mindent) hanem az zavar, hogy mennyire nyomatod a fillérbaszásra való büszkélkedésedet.
14.
14.
Ra1D3n
#13: A jó konfigért nem sajnálod a dellát, de játékoknál olyan szinte fillérbaszóskodsz, hogy az borzalom. Gondolom asszonyt se viszed étterembe, mert otthon is lehet főzni...
13.
13.
crytek
#12: A jó ár mindenkinek más.... Szerkesztés minek még mindig
12.
12.
crytek
#11: Jó ár mindenkinek már... Nekem ez a 1-5$ között van és nem foscsira roksztár klubbos ami kutyának se kell. :)
11.
11.
Macifasz
#6: No offense, de annyiszor volt már akciós meg leértékelt, hogy konkrétan csak az nem tudta beszerezni jó áron, aki nem akarta. ;-)
10.
10.
l4cyk4
"Nem hinnénk, hogy egy olyan horderejű címet, mint a Grand Theft Auto VI ilyen snassz módon jelentene be a Rockstar, mégis sokan megették a hoaxot."

Valószínűleg sokaknak furcsa volt, de mivel a játékon belül jött az üzenet így nem sok ok volt kételkedni. Minden bizonnyal a ti szerkesztőségetekben dolgozók is megették volna, némi hitetlenkedés mellett, mint sokan mások. Egyébként attól függetlenül, hogy bele lehet ölni nagyon sok órát, az Online rengeteg hibával küszködik még ennyi idő után is. Egy ilyen eset pedig inkább a Rockstar-ra és hacker-re nézve szégyen, hiszen egy csaló a saját, hibás rendszerük segítségével verte át a felhasználóikat. (Tudom, sehol nem írtátok, hogy ez szégyen volna, de akkor talán nem kellett volna a "megette" kifejezést használni és leírni, hogy ti nem hinnétek, miközben mások...) Szerintem.
9.
9.
GAMEROD
#8: Addigra már nyugdíjból fogom megvenni.
8.
8.
Norbiii
Valami olyasmire lehet számítani, mint ami az V. rész esetében volt

Kiadják Ps4, Xboxra.

Majd újra kiadják Ps5-re, és az új Xbox-ra.

Bármi lehet persze.
7.
7.
manderel
Jöhetne egy új Max Payne is. Én nagyon szerettem a hármat
6.
6.
crytek
Akkor még mindig nem lesz olcsó :(
Mindegy várunk tovább..Egyszer majd csak leállnak a vele való foglalkozással és másra fordítják a figyelmet és lankad majd az eladás és olcsó lesz végre
5.
5.
almaspite
#3: Az a baj, hogy nem csak gta nem csinálnak. Legalább 2018-ra lesz egy red dead redemption 2.
https://i.redd.it/rujuiodcgk401.jpg
4.
4.
cannondale
2019 bejelentik
2020 megjelenik
2021 új generációs gépekre jelenik újra
3.
3.
Grota
#2: Csak az egyikük....és nem ő lépett ki, hanem kirúgták. Nyilatkozták, hogy kiadhatnának új részeket is évente de akkor mindenki fel lenne háborodva, hogy kb ugyanazt kapta..
2.
2.
GAMEROD
Nagyon belassultak, lassan már 6 éves a GTA5, de van már 10 is hogy fejleszteni kezdték. Jobb időkben másfél-kétévente jöttek az új részek. De sokat nem is várok, mert a fő emberek elhagyták a stúdiót, ilyenkor két lehetőség van, vagy jobb lesz, vagy rosszabb, de általában az utóbbi.
1.
1.
Grota
Valószínű volt, hogy a Rockstar nem igy jelenti be a következő GTA-t, hogy az mikor jelenik meg több tényezőtöl függ.
- üzleti stratégia
- fejlesztési és tesztelési idő
- ötletek és megvalósítás lehetőségei
Ne feledjük hogy a Rockstar games szereti mindig valamivel túlszárnyalni önmagát.
Igaz hogy a gta5 megjelenése óta 5 év telt el és már biztosan fejlesztik a VI-ot, de eddig mindig bebizonyították, hogy megéri várni a termékeikre ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...