Képeken a Total War: Three Kingdoms

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 6.
  • Képek
Link másolása
A Sega és a Creative Assembly újabb képeket tett közzé az érkező Total War: Three Kingdoms játékról, melyeken az évezredekkel korábbi Kína festői környezete és a háború borzalmai egyaránt szerepet kapnak.

Mint már az év elején kiderült, a játék az ősi Kínában játszódik, megközelítőleg kétezer évvel ezelőtt, ahol a játékosok maguk is megtapasztalhatják a Han-dinasztia bukása utáni borzalmas időket. Az idei, 2018-as E3 során ráadásul egy komplett ostromot is végignézhettünk a címből, mely csak olaj volt a tűzre a már így is türelmetlen rajongók számára.


A játék egyébként egyaránt tartalmazni fog egy Classic Mode-ot, mely során a történelmi pontosság lesz a mérvadó, illetve a korszak egy romantizált felfogását is kipróbálhatjuk, melyben a tábornokoknak természetfeletti képességeik lesznek, és akár félkézzel képesek lesznek eldönteni a csata kimenetelét.

Az mostanra már teljesen biztossá vált, hogy 2018-ban nem fogunk két új Total War-játékot is kapni, így az önjelölt hadvezéreknek csak 2019-ben lesz lehetőségük ellátogatni Kínába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...