Gameplay videón a Galaxy in Turmoil

  • Írta: szlav
  • 2018. július 7.
  • Videó
Link másolása
A klasszikus Pandemic-féle Star Wars: Battlefront-játékokra emlékeztető Galaxy in Turmoil végre mozgás közben is megcsodálható. A bő egyperces videó bemutatja, hogy milyenek lesznek a 64 fős meccsek.

A klasszikus Star Wars: Battlefront-játékok folytatásaként készült rajongói projekt lassan teljes értékű játékká növi ki magát. Habár a Frontwire stúdió jogi okokból elhagyta a Star Wars nevet, s a brandhez tartozó összes vizuális elemet, a Galaxy in Turmoil így is a Pandemic-féle Battlefront-játékok igazi szellemi örököse lehet.

A jelenleg is pre-alpha státuszban lévő projekt láthatóan egész szépen alakul. Habár a birodalmi rohamosztagosoknak és az X-szárnyúaknak már hűlt helye sincs, a játék mégis könnyen emlékeztethet minket a kétezres évek derekán megjelent Battlefrontokra.

Az eredetileg 2017-re tervezett Galaxy in Turmoil jócskán lecsúszott az eredeti premierdátumról, de ettől függetlenül jó látni, hogy továbbra is gőzerővel folynak a munkálatok. A fejlesztésért felelő Frontwire Studios csapata egyébként egy rajongókból álló, önkéntes team, akik valószínűleg nem ebből szeretnének meggazdagodni, hiszen a játék az első naptól kezdve free-to-play lesz.

Egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy mikor vethetjük bele magunkat a 64 fős hatalmas online csatákba, melyek egyszerre folynak majd a földön, s a levegőben is. A játék steames oldala szerint hamarosan érkezik majd egy demóváltozat, így érdemes lehet emiatt szemmel tartani azt.

1.
1.
mestermagyar
Miért van olyan Codehatches (reign of kings, starforge) beütése?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...