Star Citizen - érkezőben az Alpha 3.21

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
Ha valakit még mindig elkapna a heves szívdobogás, amikor újabb Star Citizen-frissítést lát, most örülhet. A készítők újabb videót tettek közzé, melyben lerántották a leplet az Alpha 3.21 újításairól.

A Star Citizen bárminemű kétséget kizáróan egy hatalmas projekt, melynek fejlesztéséhez nyilvánvaló, hogy rengeteg időre van szükség, azonban még így is megkérdőjelezhető a játék fejlődésének tempója. Mostanra azonban talán picit begyorsulni látszanak a dolgok; a játék Alpha 3.2 verziója még éppen csak megjelent, ám a készítők máris előrukkoltak az Alpha 3.21 részleteivel.

A beharangozó videóban ráadásul még a szeptemberben esedékes 3.3-as verzió is szerepet kap, melyben komolyabb javításokon fog átesni a játék hangrendszere, illetve újabb optimalizációs megoldásokra is számíthatunk.

Azoknak, akik jobban el szeretnének merülni a témában, érdemes lehet elolvasniuk a játék alkotójával készített interjúját a DualShockers oldalán.

22.
22.
zozo76hun
#20: gondolod csak itt a "magyar forumokon" tartjak atveresnek az egeszet? :)

https://www.gamestar.hu/hir/star-citizen-per-250784.html
21.
21.
Ooorky
#20: Gyakorlatilag "dead meme" kategóriás a cucc, /v-n semmi sincs, /vg-n is összevonták az Elite Dangerous-szel, úgyhogy külföldi oldalakon se sok minden van róla. Maximum az egymás vállát paskoló reddit fórumokon, ahol minden SC előrendelő leírja 24 óránként miért volt jó befektetni pár száz dollárt a "játékba".

#19: Hollywood-i színészek is pénzből élnek, Bruce Willis is reklámozta már a Hell energiaitalt, szal az egészséges és jót tesz az ivása.
A program fő problémája, hogy nincs aki Roberts-et féken tartsa. Folyamatosan megalomán döntéseket hoz, mindent kézzel akar irányítani, beleértve a 425 fős csapat minden egyes tagjának munkáját... Kb. olyan, mint Hitler volt a háború végén, még az utolsó hónapokban is használhatatlan "szuperfegyverek" kifejlesztésébe ölte az erőforrásokat, miközben a népet tömegesen mészárolták...
20.
20.
hedzsooo
#19: Szerintem hagyd rájuk, forogjanak csak inkább maguknak. Én már régóta nem reagálok magyar játék oldalakon semmire sem a komment szekciókban, mivel tökre felesleges, kár a gőzért + az idődet is vesztegetni vele. ;) :-)
19.
19.
Atilorn
Nyilvánvalóan átverés. Hisz ezért foglalkoztatnak sok száz embert 5 stúdióban, három országban. Hetente több fejlesztői videót raknak ki a munkálatokról. A gamesconon citizenconon elképesztő dolgokat mutatnak amit még senki sem csinált. És persze AAA Hollywood-i színészeket fogadnak fel valószínűleg nem kevés pénzért. Teljesen egyértelmű igaz? Ti szoktatok egyáltalán gondolkodni néha, vagy meg vagytok nélküle?
18.
18.
zozo76hun
#17: Jo, legyenek majmok. :)
17.
17.
crytek
#16: Bétáért/alphaért sosem fizettem eztán sem fogok. Viszont eme játék single player része (Squadron 42) érdekel és majd be fogom szerezni.

De mert mások fizetnek érte mert látni akarják még nem madarak...
16.
16.
zozo76hun
#7: mintha te fizetnel is jatekert. neked meg ingyen is draga minden. :)
15.
15.
zozo76hun
#10: van aki az utolso pillanatig hisz benne! :)
12.
12.
latis666
Felesleges szerintem ez a folyamatos sírás hogy pénzlehúzás stb.. Ha megjelenik és jó lesz megveszem. Tetszik a koncepció és kíváncsi vagyok rá nagyon.
11.
11.
Ooorky
#3: Wing Commander IV óta Roberts semmi jót nem tudott letenni az asztalra. Volt egy förtelmes WC film (hehe), meg a Freelancer-nél megígérte szinte szóról-szóra ugyanazokat a dolgokat amiket, most az SC-nél, majd miután felélte a befektetők pénzét eladta a jogokat a Microsoft-nak akiknek első dolguk volt eltávolítani Chris-t a projekt éléről, majd 1 év alatt összetákoltak egy játékfélét a félkész valamiből ami az ígéretek negyedét se teljesítette...
10.
10.
Dízel
Alpha 3.21 :D hát a pofám leszakad! :D Év század átverése ez a game.
Az az fps mód khöm. :) quake 3 torkolattűz, animáció mikor eltalálja az ellenfelet. :D oké alpha de meddig? még 20 év? :D
9.
9.
crytek
#8: Na látod. Úgy fikázol ,hogy fogalmad sincs....
8.
8.
zozo76hun
#7: na de mit jatszol benne? mukodik egyatalan valami benne?
7.
7.
crytek
#6: Akik pénzt öltek bele azok játsszák = nekik megérte ,mert frissítésről frissítésre tudják követni mi változott hogy fejlődik stb... Most azért nem madár valaki ,mert szeretne egy készülő játékkal játszani és a fejlesztését támogatni.
6.
6.
zozo76hun
az lesz a vege hogy evek mulva majd megjelenik nagy nehezen az 1.0, lelektelenul, de addig mar ugyis mindenki beleunt a varakozasba, addigra a most meg csili-vili grafika is egy jo kozepszeru lesz, aztan el is sikkad az egesz a sullyesztoben. lehet hogy mar a keszitok fejeben is megfordult ez a forgatokonyv. voszont a penz es a kozfelhaborodas miatt mar nem lehetne felbehagyni. a legjobb megoldas erre az ido. szepen lassan kifullasztani es hagyni elsikkadni. nem lennek azok helyebe akik penzt oltek ebbe az "ambiciozus" projektbe (innen is van nehany madar...).
5.
5.
crytek
#4: Türelem ,hova siessenek. Még csak 6 éve kalapozzák a lóvét... DNF 10 évig készült és milyen szar lett. A jó munkához idő kell a szarhoz meg még több.
Meg különben is most kell az emberektől a pénzt beszedni,mert mire kijön már senkit nem fog érdekelni :) :)
4.
4.
#3: "ha" sikerul, ez itt a baj. Lehet hogy akar meg 10 evig is elelnek ebbol, aztan szep csendben veget er, meggazdagodtak, embereket lehuztak es jogilag rendben is van es a kovetkezo generacionak fel se tunik hogy volt vagy nincs, vagy hogy valaha volt ilyen otlet. En szerintem ez lesz.
3.
3.
zsocc-nrg
Továbbra sem értem hogy egyesek mit csodálkoznak azon, hogy ilyen hosszú ideig készül. Amennyi ötletet bele akarnak sűríteni és amennyi pénzből készül, nyilván nem holnap kellene megjelennie + nincs mögöttük kiadó hogy baszogassa őket (szerencsére). Igen, évek óta készül de ha sikerül megvalósítaniuk a terveiket akkor a világ egyik legjobb, legtartalmasabb játéka lehet belőle. Lehet hogy naív vagyok de bízom benne hogy nem egy "sokat akar a szarka"-típusú cucc lesz, ráadásul amennyi pénzt eddig kaptak kickstarteren és utána, egyszerűen nem is engedhetik meg maguknak hogy botrányba fulladjon a dolog.
2.
2.
Chrysh
"...talán picit begyorsulni látszanak a dolgok..." Hát igen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...