Wii előrendelés és sorbanállás Japánban

  • Írta: Daks
  • 2006. november 10.
  • Hardver
Link másolása
Tömött sorokban állnak a japán gamerek, hogy előrendelhessék a három hét múlva megjelenő Wii konzolt, ezzel megkímélve magukat a decemberi hisztériától.
Tömött sorokban állnak a japán gamerek, hogy előrendelhessék a három hét múlva megjelenő Wii konzolt, ezzel megkímélve magukat a decemberi hisztériától.

A jelek szerint a felkelő nap országának fiataljai tanultak a két évvel ezelőtti nagy Nintendo DS incidensből. 2004. november 3-án, a kézikonzol megjelenésének napján lehetetlen volt megkaparintani a készüléket, annyi ember sátrazott le a boltok bejáratánál - már napokkal a debütálás előtt. A Wii konzol premierje december 2-án esedékes Japánban, de ma megindult az előrendelés, amiért már most kígyóznak a sorok. A Shibuya Tsutaya nevű bolt elsőként kínálta fel a lehetőséget, hogy az előre fizetők garantáltan hozzájutnak a masinához, ám mint ahogy az a dokumentációkon is látszik, bizony ehhez is kemény kitartás szükségeltetik. A Nintendo Wii konzol az Egyesült Államokban két héttel korábban, november 19-én debütál, míg az Európai Unió országaiba csak december 8-ára jut el. Arra nem kell számítani, hogy nálunk is ilyen hiszti lesz a gépért, úgyhogy gúnyos mosollyal dőlhetünk hátra csóró keleti blokkunk nyikorgós karosszékeiben, várva Mikulás harmadnapját. Természetesen igyekszünk fényképes beszámolóval jelentkezni a premier napjáról - na az lesz aztán a nagy cirkusz!

2.
2.
Daks
megszamoltad? :) és hány nintendo ds-t láttál? az sem elhanyagolhato :D
1.
1.
wasaby44
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...