Folytatódik a Star Wars: A klónok háborúja

  • Írta: szlav
  • 2018. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, méltó befejezést kaphat a 2014-ben elkaszált Star Wars: A klónok háborúja. A sorozat tizedik szülinapját ünneplő Comic-Con-panelen vetítették le a folytatást beharangozó trailert, amelyben sok közkedvelt karakter visszatért.

Tízéves lett a Star Wars: A klónok háborúja, a Disney pedig valami egész különlegessel lepte meg a rajongókat a San Diego-i Comic-Conon. A váratlan bejelentés szerint 2019-ben ismét folytatódhat a hat évad után félbeszakított The Clone Wars-sorozat. A széria a Disney saját streaming szolgáltatásán térhet majd vissza.

Egyelőre nem tudni, hogy a történet ott veszi-e fel majd a fonalat, ahol az 2014-ben abbamaradt, de az már biztos, hogy az olyan eddig megismert és megszeretett karakterek is visszaköszönnek majd, mint Captain Rex, vagy Ahsoka Tano.

Érdemes egyébként megemlíteni, hogy a sorozat törlését megelőzően elég sok epizód napvilágot látott már a hetedik évadból, amelyek persze sosem lettek hivatalosan befejezve. Nem tudni, hogy ezeknek lesz-e bármi köze a 2019-es folytatáshoz, de ha mégis a ki nem adott történetekre fókuszálnának, akkor nem kizárt, hogy feltűnjön a Knights of the Old Republicban megismert Darth Revan is, aki ezzel hivatalosan is a Disney-kánon részévé válhatna. Oh, álmodozni már csak szabad!

Köszi, Stack!

29.
29.
FreeKatana
#28: Jogos, bár én is szoktam vele szenvedni, mert "hátha később jobb lesz". Ilyen példa az Office is, ahol ki nem állhattam az első évadot, aztán azon túlesve végül az egyik kedvencem lett. Sőt, pont azt szerettem meg benne, ami az egyik negatívum volt az elején: a dokumentumfilm jelleget.
25.
25.
Max3000
#24: Szerintem meg annyira a lelketekre nem kellene venni a saját véleményt.Ha ennyire kiakadtok egy film vagy sorozat miatti saját véleményről,akkor bele sem merek gondolni, hogy tényleg valós probléma miatt mit tudtok csinálni...
24.
24.
kirschakos
#21: Nincs azzal baj, ha valami nem jön be valakinek, de ostobaságot beszélni róla akkor sem kell, mivel egyértelműen fogalma sincs a sorozatról.
23.
23.
kirschakos
#17: Pedig jobban tennéd, ha leülnél, mert addig sem írnál hülyeséget valamiről, amit nem is ismersz.
22.
22.
Max3000
Én sem értem,miért kellene mazochistának lenni és ledarálni több évadot úgy valamiből,hogy alapjában nem fogta meg az illetőt a koncepció.Szerintem elég buta érv egyesektől,hogy csak "pár részt láttál és fogd be a pofád"

Velem is volt már úgy,hogy rossznak tartottam egy sorozatot 3-4 rész után.Sem időm nincs arra feleslegesen,sem bolond nem vagyok,hogy folytattam volna tovább.
19.
19.
Chrysh
#6: Pedig nekem is azért nem tetszett a sorozat mert nagyon gabonapehely-konformnak hat a kinézete, ezután a Rebels már nem is érdekelt, néztem, néztem még egy darabig a Clone Warst aztán nem érdekelt.
18.
18.
hoaw
#17: 15-nek. Luxus a szerkesztés gomb ezen a retek oldalon.
17.
17.
hoaw
#16: Nem is kellett 2-3 résznél többet néznem, hogy rájöjjek, hogy nincs rá szükségem erre a sorozatra. Zavar a gagyi rajzolása, meg úgy kábé minden. Nem ülök le, mert ez a saját véleményem, ha megsértettelek vele, akkor tudlak sajnálni. Ezt üzenem #14-nek is.
16.
16.
kopic
#14: Latszik hogy max csak par reszt neztel meg. Ulj le, 1-es.
14.
14.
hoaw
Felőlem azt csinálnak ezzel a gyökéren megrajzolt izével, amit akarnak. A másfél órás film is gagyi volt szerintem, a sorozatból pedig amikor meghallottam, hogy "Sky-srác", na ott kapcsoltam ki. Bár ez még mindig igényesebb, mint az Utolsó jedik, tehát inkább ezt csinálják.
12.
12.
kopic
Csernus Úr most jol megmondta! :)
10.
10.
McDuff
#5: Persze, hogy sokkal hamarabb, mert hamarabb is sugározták :)
9.
9.
McDuff
#6: Pár példa: klónokon kívül senki nem hal meg, de szinte azok is alig. Unalmas, dinamikátlan fénykard párbajokat láthattunk benne, amik mind ugyanoda futnak ki. A háború szintén. Sokkal többnek éreztem ott a töltelék részeket, mint a Rebels-ben (lehet hogy mondjuk mert több évados volt). Itt azokra gondolok amikor éppen most ez a Jedi ezzel a taggal elmegy erre a bolygóra és kitakarítja, stáblista, vége.

De hozzáteszem valóban, az első 3 évadot kínszenvedés végig ülni (utána már jó), akár át is lehetne ugrani, nem maradnál le semmiről. Ez is mondjuk hibája sztem, nem vesztenél semmit ha elkezdenéd a 4. évadtól.
Viszont a Rebelsben ezt nem teheted meg, nekem nagyon bejött hogy folyamatosan változtak a karakterek, de még az űrhajó is és hogy egymásra épültek részek, minden csatának volt vmi hatása a rákövetkező részekre. Ezra fénykardjának változása, haja, sebhelyeji, Kanan-nál szintén, Thrawn admirális ahogy kiverte őket a Lotharról és emiatt új helyszín. Megnézted az 1. részt utána ugrottál a 3 évadra, pisloghattál hogy miva, ezekkel mi lett?
CW-ben minden rész ugyanolyan volt, ott ezt simán megtehetted, kivéve amiket 2 részre szedtek.
7.
7.
ollie92
#4: Jah, a CW az gyerekeknek való :https://www.youtube.com/watch?v=CRBy_jKlcFA

Bírtam a Rebelst is, de az nagyon lassan indult be, meg érezhetően PC is.
A CW évadról évadra lett egyre sötétebb és komolyabb.
6.
6.
kopic
#5: Jesszus! Nem hiszem el! Fuck yeah!!!!!!! Egyik legjobb animacios sorozat volt, mar alig varom.

#4: Rohadtul nem ertettem soha hogy rengeteg ember miert nem szerette a CW-t, miert gondoltak gyerekesnek, idegesitonek, max az elso 3 evad volt az, utana mar eleg komoly hangvetelu lett, amik a felnotteknek is siman megtwtszhet szerintem. Rengeteg jo karaktert bemutattak, felepitettek.
A Rebels is sajnos csak a 2. evad feletol lett komolyabb, de akkor nagyon.
5.
5.
kirschakos
#4: Jó vicc!! A Clone Wars sokkal hamarabb vált komollyá, mint a Rebels!
4.
4.
McDuff
Én a Rebels-t néztem volna 7 évadon keresztül legalább, nem ezt, az jobban bejött, de ezt sem bánom, főleg ha ugyanazok dolgoznak rajta, hátha ez is megkomolyodik most már, számomra ez volt a "gyerekesebb" széria.
3.
3.
PaprikaJancsi
Ha egy Rebels utolsó évadához hasonló súllyal bíró befejező évad lesz akkor maximálisan elégedett leszek :)
2.
2.
ollie92
Jé a Disney végre tett valami hasznosat a STAR WARS címmel !
1.
1.
FiveSalmon69
Kánon Revan, reméljük nem csak álom marad. Egyébként ideje volt már, reméljük mással is elkezdenek jó irányba haladni a star wars háza táján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...