A Disney kirúgta A galaxis őrzői rendezőjét

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 21.
  • Cooltúra
A Disney tegnap egy közleményben jelentette be, hogy James Gunn múltbéli, vállalhatatlan Twitter-bejegyzései miatt kirúgták, így a jövőre kezdődő A galaxis őrzői harmadik részének forgatását már más fogja dirigálni.

Az internet nem felejt, márpedig James Gunn elkövette azt a hibát, hogy a múltban tett rasszista, homofób és pedofíliával kapcsolatos "vicces" Twitter-bejegyzéseit nem törölte le. Néhány felhasználó pedig jelentette ezeket a Disney-nél, a kiadó pedig úgy döntött, azonnali hatállyal búcsút intenek A galaxis őrzői első két részét dirigáló rendezőnek.

Egyelőre nem tudni, mi lesz a harmadik résznek a sorsa. Az eredeti tervek szerint jövőre kezdték volna el a forgatást, ráadásul Gunn már a forgatókönyvvel is elkészült, így ha tippelnünk kellene, akkor jó eséllyel egy kis csúszással, de megkezdődnek a munkálatok, immár egy új rendező irányítása alatt.

A döntést követően a Sony is törölte a Comic-Conra szervezett nagy Gunn-bejelentést, ami egyes források szerint egyébként egy Bloodborne-film lett volna. Jó eséllyel erről sem fogunk hallani egy ideig.

29.
Max3000
#25: Kíváncsi lettem volna mit írt,de azután olvastam a kommented.Nyilván csak a régi szép időket akarta felidézni nekem,mikor is a gimiben a teljesen fiú kolesz annyira távol volt a lány kollégiumtól,hogy oda csak a déli harangszó is 2 órára ért oda,így nyilvánvaló az összes NŐI(nem vagyok meleg szóval nem kell kitüntetni)pornósztár nevét tudtuk kívülről mint a Szózat-ot és ebből kifolyólag ha tippelnem is kellene fogadjunk hogy Diamond Kitty-t linkelt be.Ha mégsem,akkor nincs ízlése.
28.
FiveSalmon69
James Gunn:
I never said all my opponents are traitors & racists, @KurtSchlichter. I just said there are a lot out there. If you don’t understand the difference you’ll undoubtedly have many more things in life end badly for you. https://t.co/L4PlgXJ8uB

Kurt Schlichter:

You're committing to the "my opponents are traitors & racists" thing and I gotta tell you, from personal experience, that ends badly.

Vicces, hogy sokan Gunn-t véditek a PC jegyében miközben maga a csávó is ezt kapja mindenkitől az utóbbi években. Ebbőlnis látszik, hogy tiszta légbőlkapott érveitek vannak, és csak egy nyamvadt film miatt sírtok, hogy mennyire túl van tolva. Szánalmas.
27.
Futu-Retro
#12: Ez sajnos így van, ahogy írod, viszont ha már egyesek arra veszik a fáradtságot, hogy 10 éves kommenteket, meg 30 éves tapizós sztorikat előássanak és szítsák a tüzet, akkor talán esetleg olyan hírességekre is rászállhatnának, akik anno megúszták.
26.
Hab
#21: Szerintem se kellett volna kirúgni a fickót emiatt, de te meg a másik véglet vagy.
25.
Hab
#23: Komolyan belinkeltél egy pornót olyan weboldalra, amit kis gyerekek is olvashatnak? Ehh, ezért kijárna egy ban.
23.
Aang
#7: kimoderált üzenet
22.
Grabowsky30+
..de az persze nem baj, hogy akinek a nevét viselik nyíltan full rasszista volt. Kezd nagyon fárasztó lenni ez az álszent világ! Utálom ha valakit hátrányosak különböztetnek meg a mássága vagy a származása miatt! De azért mindennek van már határa!
21.
ollie92
#18: Ja és amint írtam, ha felszólalsz, vagy véleményt nyílvánítasz, kapsz egy kis "ánusz varánuszt".
20.
ollie92
#18: Igen...de sajnos ez így van. Nincs mit szépíteni.
19.
Shifty
Kérek mindenkit, hogy a téma jellegétől függetlenül legyen oly kedves, és normális stílusban ossza meg gondolatait az üggyel kapcsolatban.

Köszönöm!
18.
Hab
#17: Bár a polkorrektség valóban túl van tolva, a te megnyilvánulásod ettől függetlenül gyalázatos. A véleményedet nyugodtan kifejthetnéd kulturált módon is.
17.
ollie92
15.
#13: Amúgy Johnny Depp-et is ki kéne csapni akkor már a Harry Potter filmből, hisz a múltkor nekitámadott részegen egy másik filmje stábtagjának.

Én meg a Disney főnököt baszatnám seggbe egy jó nagy Miki egérrel.
14.
#13: http://hu.ign.com/a-galaxis-orzoi/40073/news/breaking-james-gunnt-kirugtak-a-galaxis-orzoi-vol-3-bol

Nézd, az IGN volt annyira rendes, összegyűjtött párat.
Én vágom, hogy kirúgták, de ő maga is vállalta amiket írt.
Másrészt amit meg nem vágok, az az, hogy mi a tököm sértő ezekben???

Némelyik még vicces is, én adom őket XD
12.
#11: *bocsi elküldte véletlen, itt folytatom:

Na szóval, mert ma ez a twitter, facebook csőcselék határoz meg mindent.
Pillanatok alatt tömegek mozdulnak rá valamire, így azonnal le is szűrik kb; azt, hogy ez mivel jár.
Régen kiderült egy balhé, az emberek hallották a rádióban, látták a TV-ben, aztán lassan elült.
11.
9.
#7: Van valami pénisz ünnepük is asszem XD
8.
Bisco
Ezeknél a #meetoo & polkorrekt retkeknél nagyobb náci nincs is. Képmutató barmok...
7.
Max3000
A sony meg csak hallgasson.Japán az egyik,ha nem a legaberráltabb szexuális és kulturális beállítottságú nép.
6.
Max3000
10 év telt el azóta és hitelesen bocsánatot is kért.A megbocsátás másodlagos és itt jön a szakadék,hogy még a pénz is,(nem akárkit rúgtak ki a 3. rész sikerét is beáldozva ezzel) sokkal fontosabb az álszent demagógia.
3.
amadeusz gyermeke
Tegyük hozzá,azok a kommentelők, konzervatív politikus szenátorok voltak. S Trump elleni kirohanásai miatt , elkeztek kutakodni a Twitteren is utána. Mint tudjuk Trump előszeretettel Twitterik. Persze az ő baromságai rendben vannak. Gun baromságokat írt , most csapódott le
2.
PaprikaJancsi
Ez hatalmas kamu, tuti, hogy más dolog áll az egész mögött. Ne mondja már nekem senki, hogy a Disney úgy vesz fel rendezőt, hogy nem jár utána az úgymond "előéletének" és csak most a harmadik résznél rúgja ki, mert csúnya dolgokat írt a netre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...