A Disney kirúgta A galaxis őrzői rendezőjét

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney tegnap egy közleményben jelentette be, hogy James Gunn múltbéli, vállalhatatlan Twitter-bejegyzései miatt kirúgták, így a jövőre kezdődő A galaxis őrzői harmadik részének forgatását már más fogja dirigálni.

Az internet nem felejt, márpedig James Gunn elkövette azt a hibát, hogy a múltban tett rasszista, homofób és pedofíliával kapcsolatos "vicces" Twitter-bejegyzéseit nem törölte le. Néhány felhasználó pedig jelentette ezeket a Disney-nél, a kiadó pedig úgy döntött, azonnali hatállyal búcsút intenek A galaxis őrzői első két részét dirigáló rendezőnek.

Egyelőre nem tudni, mi lesz a harmadik résznek a sorsa. Az eredeti tervek szerint jövőre kezdték volna el a forgatást, ráadásul Gunn már a forgatókönyvvel is elkészült, így ha tippelnünk kellene, akkor jó eséllyel egy kis csúszással, de megkezdődnek a munkálatok, immár egy új rendező irányítása alatt.

A döntést követően a Sony is törölte a Comic-Conra szervezett nagy Gunn-bejelentést, ami egyes források szerint egyébként egy Bloodborne-film lett volna. Jó eséllyel erről sem fogunk hallani egy ideig.

29.
29.
Max3000
#25: Kíváncsi lettem volna mit írt,de azután olvastam a kommented.Nyilván csak a régi szép időket akarta felidézni nekem,mikor is a gimiben a teljesen fiú kolesz annyira távol volt a lány kollégiumtól,hogy oda csak a déli harangszó is 2 órára ért oda,így nyilvánvaló az összes NŐI(nem vagyok meleg szóval nem kell kitüntetni)pornósztár nevét tudtuk kívülről mint a Szózat-ot és ebből kifolyólag ha tippelnem is kellene fogadjunk hogy Diamond Kitty-t linkelt be.Ha mégsem,akkor nincs ízlése.
28.
28.
FiveSalmon69
James Gunn:
I never said all my opponents are traitors & racists, @KurtSchlichter. I just said there are a lot out there. If you don’t understand the difference you’ll undoubtedly have many more things in life end badly for you. https://t.co/L4PlgXJ8uB

Kurt Schlichter:

You're committing to the "my opponents are traitors & racists" thing and I gotta tell you, from personal experience, that ends badly.

Vicces, hogy sokan Gunn-t véditek a PC jegyében miközben maga a csávó is ezt kapja mindenkitől az utóbbi években. Ebbőlnis látszik, hogy tiszta légbőlkapott érveitek vannak, és csak egy nyamvadt film miatt sírtok, hogy mennyire túl van tolva. Szánalmas.
27.
27.
Futu-Retro
#12: Ez sajnos így van, ahogy írod, viszont ha már egyesek arra veszik a fáradtságot, hogy 10 éves kommenteket, meg 30 éves tapizós sztorikat előássanak és szítsák a tüzet, akkor talán esetleg olyan hírességekre is rászállhatnának, akik anno megúszták.
26.
26.
Hab
#21: Szerintem se kellett volna kirúgni a fickót emiatt, de te meg a másik véglet vagy.
22.
22.
Grabowsky30+
..de az persze nem baj, hogy akinek a nevét viselik nyíltan full rasszista volt. Kezd nagyon fárasztó lenni ez az álszent világ! Utálom ha valakit hátrányosak különböztetnek meg a mássága vagy a származása miatt! De azért mindennek van már határa!
21.
21.
ollie92
#18: Ja és amint írtam, ha felszólalsz, vagy véleményt nyílvánítasz, kapsz egy kis "ánusz varánuszt".
20.
20.
ollie92
#18: Igen...de sajnos ez így van. Nincs mit szépíteni.
19.
19.
Shifty
Kérek mindenkit, hogy a téma jellegétől függetlenül legyen oly kedves, és normális stílusban ossza meg gondolatait az üggyel kapcsolatban.

Köszönöm!
18.
18.
Hab
#17: Bár a polkorrektség valóban túl van tolva, a te megnyilvánulásod ettől függetlenül gyalázatos. A véleményedet nyugodtan kifejthetnéd kulturált módon is.
17.
17.
ollie92
16.
16.
Szelenas
15.
15.
#13: Amúgy Johnny Depp-et is ki kéne csapni akkor már a Harry Potter filmből, hisz a múltkor nekitámadott részegen egy másik filmje stábtagjának.

Én meg a Disney főnököt baszatnám seggbe egy jó nagy Miki egérrel.
14.
14.
#13: http://hu.ign.com/a-galaxis-orzoi/40073/news/breaking-james-gunnt-kirugtak-a-galaxis-orzoi-vol-3-bol

Nézd, az IGN volt annyira rendes, összegyűjtött párat.
Én vágom, hogy kirúgták, de ő maga is vállalta amiket írt.
Másrészt amit meg nem vágok, az az, hogy mi a tököm sértő ezekben???

Némelyik még vicces is, én adom őket XD
12.
12.
#11: *bocsi elküldte véletlen, itt folytatom:

Na szóval, mert ma ez a twitter, facebook csőcselék határoz meg mindent.
Pillanatok alatt tömegek mozdulnak rá valamire, így azonnal le is szűrik kb; azt, hogy ez mivel jár.
Régen kiderült egy balhé, az emberek hallották a rádióban, látták a TV-ben, aztán lassan elült.
11.
11.
9.
9.
#7: Van valami pénisz ünnepük is asszem XD
8.
8.
Bisco
Ezeknél a #meetoo & polkorrekt retkeknél nagyobb náci nincs is. Képmutató barmok...
7.
7.
Max3000
A sony meg csak hallgasson.Japán az egyik,ha nem a legaberráltabb szexuális és kulturális beállítottságú nép.
6.
6.
Max3000
10 év telt el azóta és hitelesen bocsánatot is kért.A megbocsátás másodlagos és itt jön a szakadék,hogy még a pénz is,(nem akárkit rúgtak ki a 3. rész sikerét is beáldozva ezzel) sokkal fontosabb az álszent demagógia.
2.
2.
PaprikaJancsi
Ez hatalmas kamu, tuti, hogy más dolog áll az egész mögött. Ne mondja már nekem senki, hogy a Disney úgy vesz fel rendezőt, hogy nem jár utána az úgymond "előéletének" és csak most a harmadik résznél rúgja ki, mert csúnya dolgokat írt a netre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...