FIFA 19 - még élethűbb lesz a cselezés

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 24.
  • Videó
Kapott egy friss előzetest a FIFA-sorozat idei kiadása, ami a játék megújult Active Touch-rendszerének főbb újdonságait, finomságait igyekszik részletesen bemutatni, természetesen látványos cselek kíséretében.

A teljesen megújult Active Touch-rendszernek köszönhetően a FIFA 19-ben még magasabb szintre emelkedik a reszponzív irányítás, ráadásul az animációk is fluidabbak lesznek. Játék közben a rengeteg animációnak köszönhetően sokkal könnyebb és látványosabb lesz a cselezés, de a labdával történő kontakt is letisztultabb, élvezhetőbb lesz, ami lehetővé teszi a még precízebb irányítást.

A FIFA 19 szeptember 28-án érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

12.
Turoscsusza
Active Touch? Ezt azt hiszem ugy 15 eve reklamozzak, meg elethubb mozgas,cselezes bla bla bla.
Ugyan az a hulladek marad mas kontosbe csomagolva.
Utolso fifam a 2012-o volt.
Mondjuk azota se jatszom sokat focis jatekokkal eleg volt 15 evet nyomni veluk hogy megunjam, de ha esetleg valami csoda folytan jatszom akkor az csak is a Pes
11.
Sandic1994
Tudom, hogy triviális, de megint ilyen szar zenékkel lesz tele a játék? Mondjuk a Fifa 07 óta nem is nagyon volt normális soundtrackje a játéknak, max pár jó szám.
9.
hajbel
Jó lenne ha lenne automatikus trükk, vagy könnyebb lenne cselezni és nem kéne kitörni az ujjad mire megcsinálsz egy cselt. Sohasem tudtam beletanulni, mert amint könnyebben nyertem egy meccset, emeltem a fokozatot, multiban pedig ugyancsak kiélezett meccsek vannak.
8.
LexerTheFirst
#5: Mindenki ott vadászik etióp kisgyerekekre ahol tud..
7.
Beniciodeltoro
Mennyivel élvezetesebb egy PES meccset lenyomni.

https://www.youtube.com/watch?v=gn_zN9F0pk0
6.
Beniciodeltoro
Ez a vicc kategória a PES-hez képest.
Szinte már burleszk annyira gáz ez a Fifa.
Kapusok is nyomorékok, hihetetlenül gáz és unalmas.
Egyedül a hangulata a játéknak az ami lenyomja a PES-t meg a körítés, de játékmenetben egy bullshit.

https://www.youtube.com/watch?v=k45Xj5qNglo

5.
Norbiii
#4: Én aztán tényleg a szép foci híve vagyok, szépen járatom a lasztit, észreveszek olyan dolgokat, amikhez nem kevés érzék kell, de mindezt a cselezés gomb, és az analóg nélkül teszem, maximum az irányító analóggal szoktam szemtelenkedni. :::) A meccseim túlnyomó részét én uralom, vagyis uraltam, mert már Pesezek. Persze kinek mi jön be, mindenki úgy érvényesül a pályán, ahogyan tud, és ahogyan szeret, ezzel nincs probléma.
4.
pkflavio
Én pl csak úgy tudok érvényesülni ha cselezem, szeretem a szép focit és ezt sosem dobom el még egy Weekend league meccs alatt sem. Szerintem a 19-et max egy nagyon jó akció keretén belül szerzem be,nekem már nem ér ennyit ez a széria... :)
3.
Yanez
#2: Nekem egy-két csel már reflexből megy és néha bizony sorsdöntő tud lenni! Ha viszont nem reflexből csinálom, gyakran csak elrontok egy helyzetet. Szóval jah be kell tanulni rendesen.
2.
PaprikaJancsi
#1: Szintén, ha odafigyelek a meccsre pl. Ultimate Team sohasem cselezek, engem inkább csak kizökkent (persze ha egyszer rendesen megtanulnám biztos folyékonyan menne, és esnék ki a meccsből). Akkor szoktam csak cselezgetni amikor 3-0-ra vezetek például a 70. percben, és már valószínűleg úgyis megnyerném.
1.
Norbiii
Nekem úgy ment eléggé jól a fifa, hogy szinte soha nem használtam a cselezést. Sokszor hasznos, ha kitanulja az ember, de ezek nélkül is lehet szép sikereket elérni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...