Kartjáték készül a Nickelodeon mesehőseivel

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nickelodeon Kart Racers pont az, ami a nevéből is sejthető: kartjáték a Nickelodeon mesecsatorna szereplőivel. Volán mögé pattannak Spongyabob és barátai, a Tini Nindzsa Teknőcök, és a Hey Arnold karakterei is.

Egészen impozáns karakterfelhozatallal operál a Nickelodeon Kart Racers. SpongeBob, Patrick, és Sandy, a Teenage Mutant Ninja Turtlesből ismerős Leonardo, Raphael, Michelangelo és Donatello, a Hey Arnold Arnoldja és Helgája, valamint a Fecsegő Tipegőkből megismert Angelica, Tommy és Reptar is egy gokart volánja mögé pattan.

A kiadásért több Cartoon Network-féle adaptáció gondozója, a GameMill Entertainment felel, míg a fejlesztést a Bamtag végzi.

Összesen 12 rajzfilmsorozatból szemezget a játék, és 24 versenypályát találunk benne - természetesen az utóbbiakat is a mesékből ismerős helyszínek ihlették.

A Nickelodeon Kart Racersben csapatalapú kooperatív is módot találunk, melyben a társak fúziós támadásokkal keseríthetik meg a riválisok életét, és persze a helyi free-for-all multiplayer sem hiányozhat.

Verdánk teljesen testreszabható lesz, de a pályákon power-upokat szedhetünk fel ideiglenes előnyhöz jutva. Néhány pályaszakaszt slime borít, így kartunkat jet-skivé alakíthatjuk.

A Nickelodeon Kart Racers október 23-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

1.
1.
Nothing
Nincs új a Nap alatt...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/eb/Nicktoons_Winners_Cup_Racing_Coverart.png
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...