A keleti frontra megyünk a Steel Division 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatást kap a tavalyi év egyik legjobban sikerült második világháborús RTS-e, a Steel Division: Normandy 44. A második rész a keleti frontra szólítja az önjelölt tábornokokat az újrajátszható, dinamikus kampányok során.

Az Eugen Systems bejelentette a Steel Division 2-t, amely Normandiát elhagyva ezúttal a keleti fronton játszódik. Vadiúj "dinamikus stratégiai kampányokat" kapunk, amelyek nagymértékben újrajátszhatóak.

Megvívhatjuk az Operation Bagrationt, ami a történelemkönyvekből lehet ismerős. A szovjet hadsereg hatalmas offenzívát indított a németek ellen, célja pedig Varsó visszafoglalása volt. A térképek roppant részletesek, 1:1 arányban ültették át a játékba valós adatok alapján. Összesen 25 pályát, 600 egységet, újragondolt harcokat és frissített engine-t kapunk.

Minden forduló fél napot takar, így lesz időnk átgondolni a taktikánkat a következőre. Aprólékosan irányíthatjuk egységeinket, legyen szó a teljes haderőről vagy a különféle zászlóaljakról. Több ezer ember lehet egyszerre a képernyőn.

A Steel Division 2 10v10-es multiplayert is tartalmaz. A megjelenési dátum még nem ismert, csak a platform, ami a PC.

Érdekesség, hogy a stúdió munkatársai az év elején sztrájkoltak a rossz munkakörülmények és a kifizetetlen bérek miatt, de ez az ügy áprilisra megoldódott.

3.
3.
lovas47
#2: nemtudod mit hagytál ki nagyon epic :)
2.
2.
CitromH
úúúú, ez hogy maradt ki nekem? Imádom az ilyeneket és még csak nem is hallottam róla.
1.
1.
ThomasSpiler
Hát ez nagyon város számomra, az első részt is szerettem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...