Devil's Hunt - pokoli akciójáték a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2018. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A 1C Company és a Layopi Games valami igazán ördögi dologban mesterkedik. A Devil's Hunt egy jövőre érkező külső nézetes akciójáték lesz, amely a démoni erőkkel megáldott Desmond történetét meséli el.

Az angyalok és démonok ősi harca mindig is kimeríthetetlen forrást nyújtott a videojáték-iparnak. A lengyel Layopi Games gondozásában készül a legújabb ilyen tematikájú darab is, a Devil's Hunt. A játék Paweł Leśniak első regénye, a Równowaga alapján készül, melynek főszereplője, Desmond a két ősi erő közti harc kellős közepén találja magát.

A Dante's Infernóra emlékeztető látványvilág az első perctől megadja a sötét tónusú hangulatot. Desmond emberfeletti erővel rendelkezik (hiszen démoni vér csörgedezik az ereiben), amelyet játék közben a harchoz illően dinamikusan a saját kedvünkre szabhatunk, így a harcrendszer mindig friss marad.

A fejlesztők komoly hangsúlyt fektetnek a játék történetvezetésére - hiszen regényadaptációról beszélünk -, úgyhogy az Alvilág és a Mennyek harca nem csupán a látvány szempontjából lesz fontos. Ami pedig a helyszíneket illeti: nem csak a pokol mélyén lesz lehetőségünk kalandozni - egy ősi város, valamint a modern kori Amerika is a játszóterünk lehet majd.

A Devil's Hunt valamikor a jövő év során várható Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n.

4.
4.
Gykrizsi
#1: Elvileg maga a könyv írója szervezte a csapatott, hogy csináljon egy játékot a könyv lapján
3.
3.
BloodyDeath
Kell! Engem megvettek kilóra.
1.
1.
Darksiders84
Na ez még talán jó is lehet majd bár nem ismerem kik csinálják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...