Launch traileren a The Banner Saga 3

  • Írta: szlav
  • 2018. július 26.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a The Banner Saga harmadik, a trilógiát lezáró epizódja. Látogassunk el tehát ismét a Stoic gyönyörű, kézzel rajzolt világába, mely az északi mitológia motívumait a Trónok harca epikus történetvezetésével vegyíti.

2014 januárjában ismerkedhettünk meg először a The Banner Saga világával. A viking mitológiából merítő történet a kezdetektől fogva három epizódra készült, elérkezett tehát a nap, amikor végre belevethetjük magunkat az utolsó fejezetekbe. Készítsétek a bögre forró kakaót, és júliusi kánikula ide vagy oda, szedjétek elő a takarót is - a karaván ismét útnak indul a jeges fjordokon!

A The Banner Saga igazi ínyencség lehet a taktikai játékok szerelmeseinek. Ha pedig szeretitek az északi mítoszok hangulatát, akkor biztosan le fog bilincselni benneteket a Saga sztorija is, mely egy olyan világba kalauzol el benneteket, melynek lore-ja jónéhány fantasy regény történetével vetekszik.

A The Banner Saga 3 mától elérhető PC-n, Xbox One-on, Switchen, illetve PlayStation 4-en. Később érkezik majd mobilos változat is, erre azonban egy kicsit még várni kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...