Bétaverzión a Post Scriptum

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 27.
  • Korai verzió
A Periscope Games fejlesztőcsapat nemrég bejelentette, hogy elérkezett az idő a realisztikus világháborús akciójáték bétatesztjére. Reméljük, most már nem lesz több késés, és lassan tényleg érkezik a Post Scriptum!

A második világháborúban játszódó alkotás az eredeti tervek szerint még a tavasz során jelent volna meg, ám többszöri halasztás után most úgy néz ki, hogy augusztus 9. lesz a rajt időpontja. Sőt, a megjelenés előtt még egy bétaverzió is érkezik, mely során az előrendelők tehetnek egy próbát a játékkal.

A több mint 140 km2-en 50 korabeli járművel és 40 korhű fegyverrel vehetjük fel a harcot az ellenfelek ellen 40 vs. 40 fős csapatelosztásban. A játékosok egyaránt választhatják a Brit és Amerikai Légi Szállítású Hadosztály vagy a lengyel brigád egységeit olyan legendás tengelyhatalmi csapatok ellen, mint a Wehrmacht vagy a Waffen SS.

A győzelemhez nem elegendő egyszemélyes hadseregként G.I. Joe-t megszégyenítő eredményt produkálni, mivel a Post Scriptum egy csapatalapú élmény lesz, ahol a sikeres támadások mellett a taktika, a logisztika, a járművek és az utánpótlás szervezése egyaránt a győzelem kulcsát jelenthetik.

A játékban az Operation Market Garden néven elhíresült hadműveletet élhetjük át újra a városokkal, falvakkal és mezőkkel tarkított holland tájakon. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket a játék, akkor bővebb információkat a hivatalos honlapon, illetve a Steam-adatlapon találhattok.

3.
ollie92
Felejtős....Mégis mit mondjak a lányomnak, hogy miért nem játszhat majd női karakterrel ? Tudjátok mit, ez így nem jó....
2.
Fontos 96
450 órám van a Squadban (a Post Scriptum az egy Squad mod). Megvettem, játszottam 30 órát playteszteken és refundoltam. Ezért pénzt kérni? Még ingyenes modnak is csak épphogy elmenne. Azért régen BF2 höz ingyen jött Project Reality, Forgotten Hope, AIX, meg sok más mod, amiben nem volt ennyi bug, és kb 10x több tartalom volt bennük. Ezek meg ezért a retekért pénzt kérnek, és nem is keveset.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...