Bétaverzión a Post Scriptum

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A Periscope Games fejlesztőcsapat nemrég bejelentette, hogy elérkezett az idő a realisztikus világháborús akciójáték bétatesztjére. Reméljük, most már nem lesz több késés, és lassan tényleg érkezik a Post Scriptum!

A második világháborúban játszódó alkotás az eredeti tervek szerint még a tavasz során jelent volna meg, ám többszöri halasztás után most úgy néz ki, hogy augusztus 9. lesz a rajt időpontja. Sőt, a megjelenés előtt még egy bétaverzió is érkezik, mely során az előrendelők tehetnek egy próbát a játékkal.

A több mint 140 km2-en 50 korabeli járművel és 40 korhű fegyverrel vehetjük fel a harcot az ellenfelek ellen 40 vs. 40 fős csapatelosztásban. A játékosok egyaránt választhatják a Brit és Amerikai Légi Szállítású Hadosztály vagy a lengyel brigád egységeit olyan legendás tengelyhatalmi csapatok ellen, mint a Wehrmacht vagy a Waffen SS.

A győzelemhez nem elegendő egyszemélyes hadseregként G.I. Joe-t megszégyenítő eredményt produkálni, mivel a Post Scriptum egy csapatalapú élmény lesz, ahol a sikeres támadások mellett a taktika, a logisztika, a járművek és az utánpótlás szervezése egyaránt a győzelem kulcsát jelenthetik.

A játékban az Operation Market Garden néven elhíresült hadműveletet élhetjük át újra a városokkal, falvakkal és mezőkkel tarkított holland tájakon. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket a játék, akkor bővebb információkat a hivatalos honlapon, illetve a Steam-adatlapon találhattok.

3.
3.
ollie92
Felejtős....Mégis mit mondjak a lányomnak, hogy miért nem játszhat majd női karakterrel ? Tudjátok mit, ez így nem jó....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...