Teaseren a Black Ops 4 battle royale-módja

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 31.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetest kapott a Black Ops 4 multija, ami már önmagában is érdekes hír lehetne, hiszen a bő kétperces videóban számtalan érdekességet mutattak be. Ám az igazán izgalmas részekre az utolsó 20 másodpercig várni kell.

Az új trailerben a többjátékos lehetőségek kerültek előtérbe, mivel jövő héten már érkezik is a bétaverzió. A teszt során majd lehetőségünk lesz 10 különböző specialistával, 6 különböző pályán, 6 különböző játékmódban összecsapni ellenfeleinkkel. Érdemes alaposan megfigyelni a videónak az első másfél percét is, mivel az E3 során leleplezett pályák mellett három teljesen új térkép is bemutatásra került - igaz, csak pár másodperc erejéig.

A legnagyobb meglepetés azonban kétségtelenül az utolsó 20 másodperc, mely során már mozgás közben láthatjuk a játék battle royale-módját, vagyis a Blackoutot. Külön érdekesség, hogy járművek is szerepelni fognak a játékmódban, pedig a Call of Duty-franchise lényegében a Call of Duty: United Offensive óta évről-évre zsugorodó pályaméretekkel operált, melyeken a járművek egyre inkább elképzelhetetlené váltak.

Azt, hogy tényleg komoly fordulatok következtek-e be a széria életében, vagy a látszat ellenére újfent kevés valós változással találkozhatunk, azt mindenki eldöntheti majd maga október 12. után, amikor a játék elrajtol PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

7.
7.
shatterhand
#3: Kinezem beloluk a 6mappot,de ez a trailer a 6mapoal a betara vonatkozik.
6.
6.
shatterhand
#5: Az nem kerdes,hogy lenyomja. Szimplan jobb frencsajz eladasilag.
5.
5.
JacoB
#2: ? :D én tényleg komolyan gondoltam. Szerintem idén is lenyomja a battlefieldet. De én az az ember vagyok akinek bejött az összes black ops, vagy is nekem nincs bajom egyáltalán ezzel a futurisztikus témával sem:) Úgyhogy én nagyon bízok benne ,hogy jó pörgős multit fognak az asztalra tenni.
4.
4.
Duken
#3: Semmi baj azzal ha valakinek tetszik vagy nem tetszik. A baj ott kezdődik amikor az a pár vadbarom az oldalon a másikat kezdi oltogatni, sértegetni, megkövezni amiért valakinek tetszik vagy nem tetszik valami. Ezeket kéne kitenni az oldalról.
3.
3.
Khaszás
Kövezzetek meg de nekem ezz tetszik bár ghost óta nem jétszottam cod multit. Viszont hogy nincs story csak multi az a 6map igen csak karcsú már ha full áras lesz már pedig az lesz...
1.
1.
JacoB
Uh ez nagyot fog szólni... :o Az év multiplayer játéka címet elég szépen befogja húzni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...