Elszólta magát a Sega: PC-re is jön a Yakuza 6?

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Sega legfrissebb pénzügyi jelentésében PS4-es és PC-s címként hivatkozott a Yakuza 6: The Song of Life-ra. A dokumentum minden más eleme helyes - lehetséges, hogy a jövőben számítógépekre is kijön az új rész?

Yakuza 6: The Song of Life-ot jelenleg PlayStation 4-exkluzív címként ismerjük, de elképzelhető, hogy a jövőben ez változni fog. A Sega legutóbbi pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentésében már a PC-t is megjelölte, mint platformot.

Egészen pontosan az Entertainment Contents bejegyzésben tűnt fel a játék neve mellett a PS4/PC jelölés. Mivel a dokumentum minden más eleme helyes, így hihetőnek tűnik az a feltételezés, miszerint a jövőben számítógépeken is tiszteletét teszi az új rész.

Persze az is lehetséges, hogy a kiadó egyszerűen csak hibázott, de tekintve, hogy a korábbi részek felújított változatai rendre megjelennek PC-re is - tegnap a Yakuza 0, ősszel a Yakuza Kiwami is -, miért lenne ez másként a Yakuza 6 esetében?

A hivatalos bejelentésre még várunk.

5.
5.
megaone6
Helyes. :D Igaz, még csak az 1-et vittem végig eddig PS2 emuval, de az nagyon tetszett. A 0-t sikerült bezsebelnem tegnap, eddig 2-3 óra játék után azt kell mondjam, hogy a játék fantasztikus (szórakoztató harcrendszer, izgalmas történet, humoros side questek), a PC port úgyszintén. (bár egyesek panaszkodnak crashekre, de nekem semmi ilyesmi nem volt még, maga a játék pedig folyamatosan 60-75 FPS között mozog közel max grafikán egy GTX 1050Ti-on, és egy FX 6300-on) Ha ilyen minőségben átportolnák az egész szériát PC-re, én már boldog ember lennék. :)
2.
2.
kamgecam
#1: +1 Örülök neki hogy minél több gamer hozzáférhet mert nagyon alul értékelt játék!
1.
1.
zsocc-nrg
Nyilván szándékos szivárogtatás (még ha később "javítják" is)... Szép sorban kiadják az összeset. Elkezdték a Yakuza 0-val + Kiwami 1-el, szinte 100% hogy jön a többi is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...