World of Warcraft - filmes trailert kapott Saurfang

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Egy megható CG-előzetes érkezett a World of Warcraft: Battle for Azerothról. Főszereplője a Horda legendás harcosa, Varok Saurfang, aki elvesztette fiát, és bosszút forral a Szövetség ellen. Sylvanas is külön videót kapott.

Közeleg a World of Warcraft: Battle for Azeroth megjelenése, így érthető, hogy a Blizzard rákapcsolt a marketingre, de nagyon. A legújabb CG-videó Varok Saurfangról, a Horda legendás ork veteránjáról szól ,és a szokásos minőséget hozza - érdemes megtekinteni!

Saurfang elvesztette fiát a Szövetség elleni harc során, a lordearoni csatában. Ez is egy megtorlás volt, hiszen korábban a Horda égette fel Teldrassil városát. A videóban az ork hadvezér megkérdőjelezi saját hűségét, miután Sylvanas több száz ártatlan árnyelfet és worgent mészárolt le. De Zekhan, a troll végül meggyőzi, hogy álljon újra csatába.

S ha már Sylvanas Windrunner szóba került, a hölgy is külön videót kapott. Internetszerte sok rajongónál kicsapta a biztosítékot a karakter gonoszsága.

A WoW legújabb kiegészítője augusztus 14-én jelenik meg.

19.
19.
Yami
Én már akkor tudtam, hogy valami ilyesmi lesz a vége amikor kinevezték Sylvanas-t Warchief-nek. Egyáltalán nem karakteridegen. A hiszti most csak azért megy, mert Sylvanas egy "waifu" volt és most sokan sértve érzik magukat.
18.
18.
BockÚr
#15: Hát akkor érdemes lenne utána nézni mert már a cataclysm ben megmutatta h milyen is :) szóval semmi új dolog nem volt a warbringers videóban, ö nem foglalkozik semmi és senki mással csak magával és a forsaken el ezt el kell fogadni. + nem tudom elképzelni h egy béna raid boss lenne biztos, hogy jönni fog valami twist amivel "jót" csinálnak belőle vagy mondhatni hőst lásd illidan, de majd kiderül.
17.
17.
almaspite
#16: Videó alatt komment szekcióba. *
16.
16.
almaspite
#14: Dehogy volt, egy szociopata karakter aki éget a vágytól hogy megölje Arthas és mindig megfelelően helyezkedett el a hatalmi harcba, hogy behelyettesítse a bosszúját. Azt, hogy most a hirtelen a blizzard megpróbálja lenyomni a torkunkon, hogy mivel nincs kit gyűlölni ezért minden utálatát rá kell önteni a szövetségre. Amiben még életben van 2 nővére (mellesleg nem is gyűlölik egymást).

De nem kell nekem hinni nyugodtan bele is lehet olvasni a történetbe, hogy kicsit nagy a káosz ezen a részen. Rajongók is azért viccelődnek a videó alatt és furcsállják mi ez az egész mert totál rá illik.
15.
15.
hadzsime
#14: Nem vagyok teljesen otthon a warcraft loreban szóval tévedhetek, de nekem nem rémlik, hogy ennyire gonosz lett volna. Voltak rossz húzásai de olyanra nem emlékszem, hogy szimpla gonoszságból tett volna valamit.
Akárhogy is legyen szívás, hogy fekete-fehér frakciók vannak.
14.
14.
BockÚr
#10: Úgye azt tudod hogy Sylvanas mindig is ilyen volt? ezt nem most lett kitalálva..
13.
13.
almaspite
Wowból mondjuk nem filmek kellenének ha nem egy sorozat. Legalább Star Wars: The Clone Wars-hoz vagy troll hunters hasonló animációs sorozat. A warcraft 1-től kezdhetnék és elvihetnék egészen mai történetig. Még ha egyre jobban utálom a wow történetének a mai alakulását akkor is végig nézném az egészet ha 20 évados lenne. Sőt biztos hozna a konyhára is rendesen.
12.
12.
almaspite
#10: Viccelsz, a wowban ez a történet vezetés és karakter fejlődés már lassan kezd vergődésbe átmenni.

#11 igen akkor már tényleg bizonyítanák, hogy nem tudnak újat kitalálni.
11.
11.
azureknight0715
#10: Anduin mèg mindig lefuthat egy Arthashoz hasonló kört :)
10.
10.
hadzsime
#9: Az, hogy egy emós gonosz picsát csináltak belőle. Ismét az van, hogy a hordának adtak egy kegyetlen seggfej vezért, az allisok pedig még mindig a cuki jófiúk. Szerintem a két frakciónak nem fekete-fehérnek kellene lennie, hanem "szürkének".
9.
9.
BockÚr
#7: Mi volt béna húzás pontosan?
7.
7.
hadzsime
Ezt a Sylvanas dolgot nagyon elkúrták, rettentően béna húzás volt.
4.
4.
BockÚr
#2: Majd csak most lesz, nem is értem mit gondoltak..
3.
3.
toriell
#2: Még hozzá Deathbringer-nek hívták.. egyik kedvenc Bossom volt ICC -ben..
2.
2.
toriell
Amugy..:D Köze nem volt a lordearoni csatához a fiának ..:D
1.
1.
robi009
a fia még a wotlk-ban halt ice crown citadel-ben és mind a horde mind az ally meg tudta ölni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...