Túlélőmódot kap a FIFA 19 is?

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 5.
  • Hír
Link másolása
Na, azért ne másszunk a falra, nem battle royale-ról van szó. A megspékelt Kick Off mód néhány új szabályrendszerrel érkezik, melyek közt ott csücsül a Survival is, ahol minden rúgott gól után egy emberrel kevesebb lesz a csapatunkban.

Sok jópofa szabályrendszert hoz ősszel a FIFA 19 Kick Off módja. Tökéletes lesz, ha a haverokkal akarunk majd ökörködni, hiszen egy csomó házi szabállyal fűszerezhetjük majd meg a sima meccseket. A Long Range-meccseknél például két pontot érnek majd a messziről becsavart gólok, a No Rules módnál pedig minden turpisságnál félrenéz majd a bíró.

Az egyik legérdekesebb játékmód pedig talán a Survival lesz, ahol komoly hátrányba kerülhetünk, ha jól teljesítünk. Itt minden egyes gól után elveszítünk majd egy játékost a csapatunkból, így pár szép lövés után könnyen találhatjuk magunkat egy jócskán megritkult pályán. Normál esetben ezek a meccsek is 90 percig tartanak, de akkor is mi vihetjük el a kupát, ha már belőttünk öt gólt és csupán hat játékosunk maradt a gyepen.

A FIFA 19 szeptember 28-án érkezik. A megszokott PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es változat mellett a Switch-tulajok is labdába rúghatnak majd, sőt, az előző konzolgeneráció tagjai is megkapják a saját kiadásukat.

6.
6.
Norbiii
#5: Mindennel egyetértek, kivéve a Pes közvetítőt, egyik ok, hogy megszerettem a Pest, azaz élvezetesen kommentátor volt. :)

Én is így látom, robotok, de komolyan, míg a Pes-ben válságosabban mennek a dolgok, addig a fifában úgy érzem, mintha gépies, robotos játék menne. És igen, mindig csak finomítást csinálnak, mert ha kiadnák a csúcsfocit ahogyan írod, akkor nehéz lenne évenként kiadni az új fifákat.
5.
5.
Beniciodeltoro
#4: PES játékmenettel és Fifa körítéssel és licenszekkel lenne a legjobb focis játék, de ez sosem valósul meg, PES-t nem érdekli a körítés, van 10 stadion ,10 nóta, a közvetítő siralmas.
Fifa meg cseszik a játékmenetre ugyan az a szenvedés, egymásnak rohannak és egy kupacban fetrengenek mint a robotok :)))
Gólörömök is annyira nyomorékok hogy szinte fáj, meccs közben a replay és összefoglaló replay is egy vicc a Fifában.
Lelátón a szurkolókat mutatják b 1 mp-ig, ezért aztán tényleg nem érte meg berakni.
Ha akarnák kimaxolnák csutkára, és csúcsfocit tudnának csinálni, de akkor jövőre mit adnának el ?
Ez a baj, csak finomítgatnak hogy minden évben eltudják adni ezt az izét.
4.
4.
Norbiii
Ami a Fifát illeti, a tartalmakban nincs hiány, már csak a játékmenetet kéne egy átszabni,javítani....Remélem a Pes-ben nem csak a foci lesz magas színvonalú, hanem az olyan dolgokkal is fognak foglalkozni, mint amit a fifánál látunk.
3.
3.
Norbiii
Fifa street, túlélő mód, a fene egye meg, hogy májusban átálltam a Pes-re, de mit csináljak? Hiába vannak újdonságok a fifákban, mint pl Alex Hunter, a játékmenet minősége jóval elmarad a Pes minőségétől.

PES 2019 lesz, de sajnálom, hogy ezekből kimaradok, persze majd meglátjuk a demokat.
2.
2.
Beniciodeltoro
Mi lenne ha a játékmenettel foglalkoznának, és nem az ilyen kamu extrákkal ?
Gondolom a Fifa 22-is éppen ilyen lesz, csak lesz benne zombi mód.
1.
1.
revdav11
Ilyen kiállós mód az utolsó Fifa Street-ben is volt. Az volt kb. az egyetlen értékelhető "újítás", amúgy az a játék egy kalap fos volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...