PUBG - hibajavító kampány indult

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
A PUBG fejlesztőcsapata is belátta, hogy muszáj lesz komoly erőforrásokat mozgósítania, ha ki akarja javítani a játék hibáit, így "Fix PUBG" néven több hónapos kampányt indítottak.

Hiába vezet minden mutató tekintetében a Fortnite, a PlayerUnknown's Battlegrounds népszerűsége még így is milliókban mérhető. Ez persze hosszabb távon biztosan nem lesz fenntartható, már csak azért sem, mert a PUBG eddigi életciklusát végigkísérő bugcunami csak addig a pontig nyújt mókás pillanatokat, míg nem mi leszünk egy ilyen hibának az áldozatai.

Érzik ezt a fejlesztők is, így a PUBG Corp. bejelentette, hogy "Fix PUBG" néven kampányt indít. Ez egy több hónapon keresztül tartó, komoly ütemtervet követő kezdeményezés, ahol minden hónapra lebontva megvannak a kitűzött célok, a játék kipofázására. Ezt mi magunk is figyelemmel követhetjük, a csapat ugyanis indított egy honlapot a rajongók számára.

Ebből kiderül, hogy komoly változásokon és fejlesztéseken esik át a matchmaking, optimalizálják a játékot, valamint frissítik a csalók ellen használt rendszereket.

6.
6.
MongooseXD
#5: Akadtak szép számmal 15-éve is de nem voltak olyan extrémek mint most.
5.
5.
Ooorky
#4: Tudom, hogy hihetetlen, de amikor én elkezdtem a gamer pályafutásom még alapnak számított, hogy a játékok több hónapos masszív belső tesztelés után bugmentesen jelentek meg...
4.
4.
latis666
Ha egy programba utólag kerülnek be újabb és újabb elemek akkor bizony bugok is lesznek. És persze előfordul megjelenésekor is. Dicséretes hogy nekiállnak kigyomlálni bár az ő érdekük is. Maga a játék egyébként nem tetszik.
3.
3.
Shannaro
Az igen... Kitapsolják a világnak, hogy 1 évvel a hivatalos megjelenés után "befejezik" a játékot... *taps taps*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...