Scarf - egy sál sok mindenre használható

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Uprising Studios frissen bejelentett platformjátékában egy olyan főhőst irányítunk, aki sáljával a nyakában minden akadályt leküzd. A ruhadarabot ugyanis különféle tárgyakká alakíthatjuk, nem csak a hideg ellen szolgál.

A Scarf egy aranyos főszereplőről szól, aki Hyke-nak nevezi magát. A lélekfiú egy piros, polimorf sálat birtokol, amit különböző tárgyakká alakíthat, így küzdheti le azokat az akadályokat, amik a rejtélyes, kalandos pályákon várnak rá - pajzs, ejtőernyő, vagy szárny is lehet belőle például.

Hyke teljesen elveszettnek érzi magát, egy ismeretlen helyen született, sok más sorstársával együtt. Ezen lelkek különböző világokból indulnak, s a céljuk az, hogy összeolvadjanak a természettel. A Scarfban maga a világ mesél, s a felfedezés során nem kevés agymunka vár ránk. Már most biztosra vehető, hogy a varázslatos atmoszféra könnyen berántja a játékosokat.

A játékot a THQ Nordic adja ki, a fejlesztést az Uprising Studios végzi. Egyelőre csak a PC-s megjelenés a biztos, s a Scarf várhatóan télen veszi be a boltokat.

3.
3.
RangerFox
#2: Nekem a Rime tetszett, az idei év egyik meglepetése, az Oxenfree mellett indie fronton részemről.
2.
2.
Yanez
Ha ez is olyan feleslegesen sokat sétálgatós, mint a Rime, akkor bööee...
1.
1.
hadzsime
Hasonlít egy kicsit a Journey-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...