Dátumot kapott a V-Rally 4

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Másfél évtizedet kellett várni a V-Rally következő részére, amely szeptemberben érkezik PC-re és konzolokra. Az anyag nemcsak sima raliversenyeket ígér, hanem Hillclimbot és homokfutós futamokat is.

Sokáig hevert parlagon a sorozat, a jogokat végül a WRC 7 és a TT Isle of Man fejlesztője szerezte meg. A V-Rally 4 több mint 50 emblematikus járművet tartalmaz, a Kylotonn Racing Games az arcade és szimuláció közti határon lavíroz, és igyekszik minden olyan versenyt lefedni, amit valahogy ralinak bélyegezhetünk.

A Rallyban Afrikától Japánig beutazzuk a világot, hóban, jégen és sárban száguldozhatunk többféle szakaszon. Az Extreme-Khanában a precíz vezetésé és a driftelésé a főszerep, nem szabad lesodródnunk a pályáról. A Buggyban egy homokfutó volánja mögött tehetjük próbára jártasságunkat, míg a Hillclimbban kanyargós szerpentineken kell felcsapatnunk a hegyre.

A készítők bejelentették, hogy a V-Rally 4 szeptember 6-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra, majd szeptember 25-én PC-re is. Ezeket követi majd valamikor a Switch-verzió.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...